Portalna avtopralnica VEGA – Zaradi brezkompromisne kakovosti je kos vsem izzivom!

 

Z novo VEGO želimo izpolniti vaše najvišje zahteve po vrhunskem pranju avtomobilov. Razvit je bil glede na vaše posebne potrebe v pralnih centrih in obratovanju bencinskih servisov. VEGA obogati vaše podjetje z dinamičnim, sodobnim in brezčasnim dizajnom kot magnet za kupca. Nizke emisije? Največja zmogljivost? VEGA skrbi za oboje. Hkrati deluje z najnižjimi emisijami hrupa z visoko prepustnostjo. (Nizke emisije, visoke zmogljivosti) Za vaše stranke to pomeni opazno manj čakalne dobe in impresivno izkušnjo pranja z manjšimi emisijami. Modularno načelo vam omogoča natančno prilagajanje opreme vašim lokacijskim zahtevam. Nizka poraba in nizki stroški vzdrževanja vam omogočajo največji dobiček. Z VEGA in njenimi edinstvenimi prodajnimi mesti v premium segmentu se uveljavite v primerjavi s konkurenco v avtopralnici in zagotovite visoko število pralnic.

Blade kot oblikovna značilnost 

Z novim dizajnom Christ Wash Systems predstavlja prepoznaven videz. Tako imenovan BLADE navdušuje s svojo estetiko in s povezanimi interakcijami. Dinamična VEGA odraža tudi visoko zmogljivost stroja.

RGB učinek osvetlitve

Impresivni svetlobni učinki z dodano vrednostjo WASH VEGA XL. WASH VEGA XL je dvovrstični RGB zaslon, ki je vgrajen v prečko pralnega sistema VEGA. Koraki programa pranja so v celoti animirani in ne nudijo samo besedilnih informacij, temveč tudi primerne grafične animacije. LED osvetlitev v ohišju BLADE prikazuje sodobne RGB animacije in tako pritegne pozornost občinstva. Med pranjem avtomobila so tukaj prikazani pomembni nadzorni elementi. RGB cevi za vodenje koles pa imajo tudi vodilno funkcijo, ki voznika natančno vodi v avtopralnico in jim olajša vožnjo naravnost. Pritegnejo največ pozornosti kupcev pranja in so privlačen oglaševalski medij, s katerim vašo avtopralnico ločuje od konkurence.

Eleganca in lahkotnost

Videz visoke tehnologije, zahvaljujoč posebnemu ALUNOX-u. ALUNOX s svojim elegantnim in prefinjenim videzom zagotavlja privlačno obliko stroja. Prednosti ALUNOX-a v primerjavi z nerjavnim jeklom in običajnim aluminijem so:

– brez prstnih odtisov na površini

– največja odpornost proti koroziji in obrabi zaradi eloksiranja

– preprosto čiščenje z običajnimi gospodinjskimi sredstvi

– precejšen prihranek pri teži

Standardna stranska zaščita za ozke dvorane

Premium stranski ščitnik. Priporočljivo za namestitev na prostem. Enostaven za čiščenje.

Premium stranska zaščita za čiste stene hodnika. Enostavno čiščenje zaradi gladkih površin.

Najvišja zmogljivost pranja

VEGA omogoča 45% več pranj kot običajni pralni sistemi.  Zahvaljujoč tudi konceptu sušenja, ki deluje učinkovito in brez prekinitev.

Vrhunske lastnosti

PROTECT SHINE je vrhunski poseben vosek znamke Christ CAR CARE. Kombinacija učinkovitega edinstvenega diamantnega sijaja za lakiranje vozil v enem izdelku je edinstvena prednost na trgu. Učinkovitost PROTECT SHINE se z vsakim nanosom poveča.

 

Zaščita pred brizganjem strehe

Zaščita pred brizganjem strehe nudi dodatno zaščito pred brizganjem vode in zaradi pametne zasnove znatno izboljša rezultat sušenja.

Zaprt sistem vrat

Sistem vrat se popolnoma prilega videzu zasnove stroja in omogoča enostaven dostop za nastavitev tehnologije pralnega sistema in s tem povezane kemije pralnih sistemov.

Impresivna izkušnja pranja

Edinstvena izkušnja pranja s polno močjo Vitesse. Vitesse kombinira običajno pranje krtač in pranje koles z aktivno peno in nihajočim visokim pritiskom na straneh ter tako zagotavlja do 20% krajši čas izvajanja programa in večjo prodajo / prihodek za vaše podjetje

– po želji tudi za terence in dostavna vozila –

WHEEL MASTER

Pametni sistem za pranje koles, ki se imenuje WHEEL MASTER 2.0.

Inteligentni sistem za pranje koles s pomočjo senzorskega sistema zazna položaj in premer koles ter samodejno izbere ustrezen program pranja koles.

Poudarki:

– Najboljši rezultat pranja koles pri vseh velikostih koles
– 4D tehnologija s 3 delovnimi osmi in gibljivostjo
– Nadaljevanje preizkušenega sistema pranja koles
– Razširitev pesta je možna kot dodatna oprema

Počistite do potankosti

MAXI FLEX + zagotavlja čisti rezultat pranja v zadnjem delu. Vozilo je očiščeno optimalno in popolnoma, brez kakršnegakoli madeža.

Zaradi največjega naklona bočnih krtač za avtopralnice do 25 °, je MAXI FLEX + primeren za vse običajne oblike vozil in zlahka prevzame kakršno koli zadnjo obliko.

Optimalno zaznavanje konture vozila

Zahvaljujoč Christ Wash Systemu se pralna krtača nežno prilega karoseriji vozila, ne da bi pritiskala na barvo. Nižji in enakomerni kontaktni tlak tako zagotavlja barvam prijazno in hkrati učinkovito čiščenje na najvišji ravni.

Moč iz vseh strani

Visokotlačno predhodno pranje po strehi po želji z 8 trdnimi šobami, ki sledijo konturam, ali s 4 ali 8 nihajnimi šobami v glavi portala in visokotlačno pranje Vitesse integriran v BLADE s 4, 8 ali 16 nihajnimi šobami (možnost VAN).

Optimizirano sušenje – Hitrejše. Tišje. Z več moči.

Nov sušilni sistem, optimiziran za pretok, s priljubljenim strešnim ventilatorjem XL. Koncept sušenja SILENT deluje 15% učinkoviteje in je tišji od svojega predhodnika. Prilagojena višina bočnega sušenja je bila posebej zasnovana za dostavna vozila in terence.

LED zavesa iz pene FOAM SPLASH

Pena FOAM SPLASH se hitro nanese po celotni širini vozila in je od zadaj osvetljena z LED lučmi. Pladenj za kapljanje preprečuje kapljanje in omogoča briljantne rezultate sušenja.

Galerija slik

Multimedija

Načrt inštalacije