ELESPROM INŽENIRING d.o.o.

Generalni uvoznik in ekskluzivni predstavnik podjetja OTTO CHRIST AG

Smo generalni uvoznik in ekskluzivni predstavnik podjetja za pralne sisteme OTTO CHRIST AG za Slovenijo, trge bivše Jugoslavije in JZ Evropo. Obenem vam ponujamo tudi kvalitetne pralne krtače iz lastnega proizvodnega programa in z lastno blagovno znamko.

Matično podjetje ELESPROM INŽENIRING d.o.o. je bazirano v Mariboru, kjer imamo za svoje stranke in poslovne partnerje odprto  poslovno enoto in sicer na Limbuški cesti 79, 2000 Maribor, svojo dejavnost pa širimo po celotnem ozemlju Slovenije kot tudi na trge Evrope.

V vseh poslovnih enotah in podjetjih v Sloveniji ter drugod po Evropi našim cenjenim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celoten asortima izdelkov in storitev programa pralnih sistemov.

Smo uporabniško orientirani | Stojimo za kvaliteto in storitvami | Iščemo inovacije in vidimo spremembe kot naše priložnosti | Uspešni smo zaradi naših sodelavcev | Gospodarimo z preudarkom in odgovornostjo

Za zagotavljanje prihodnosti podjetja se trudimo dvigovati kvaliteto naših storitev in izdelkov. Osnova za to je preudarno ravnanje z viri in okoljem, prav tako pa bližnji odnos do naših strank in uporabnikov.

Naše storitve in izdelki

Specializirani smo za področje celotne avtopralne tehnologije proizvajalca OTTO CHRIST AG iz Nemčije, nudenja celotnega inženiringa, projektiranja in svetovanja, dobave opreme in dodatne opreme vključno s čistili, montažo, servisiranjem in vzdrževanjem pralnih sistemov.

   

Zraven celotnega prodajnega programa, ki sega od portalnih avtopralnic, pralnih stez, pralnic za tramvaje in vlakovne kompozicije, pralnic za avtobuse in tovornjake, polirnih naprav, samopostrežnih avtopralnic in naprav za recikliranje odpadnih voda, vam naša razširjena mreža serviserjev zagotavlja hitro in uspešno pomoč. Pomagamo vam lahko preko telefona ali pa na mestu skozi našo pooblaščeno mrežo serviserjev.

Proizvajamo tudi krtače za avtomatske avtopralnice

Eden izmed najpomebnejših faktorjev za kvalitetno pranje vozila s čim manjšimi negativnimi posledicami na lakiranih površinah, so zagotovo krtače avtopralnega stroja. Iz teh razlogov smo se pred leti odločili za proizvodnjo nakvalitetnejših krtač za vse tipe omembe vrednih in v svetu priznanih avtopralnih strojev. Tako danes nudimo velik izbor krtač iz zaloge za več tipov avtopralnih strojev z možnostjo izbire različnih barv.

Krtače izdelujemo iz podlog lastne izdelave in vlaken nemškega proizvajalca HALL. Zašite so z dvojnim laksom ali na željo kupca tudi s kovinsko žico. Vsi potrebni šivi so opravljeni visoko kvalitetno in pod stalnim strogim nadzorom. Prednost omenjenih krtač pa je v vlaknih, ki so tanjša od običajnih, lepše razcepljena in imajo enakomerno obrabo. Prav tako se proti koncu življenske dobe vlakna na najbolj obremenjeni delih ne gubajo in ne vozlajo. Tako naše avtopralne krtače predstavljajo sam vrh ponudbe na tem področju ob relativno nizki ceni.

V programu imamo tudi krtače, primerne za pranje avtomobilskih platišč. Poleg krtač pa nudimo tudi montažo z vsem potrebnim priborom, optimalno nastavitvijo pritiskov ter stalno kontrolo po zamenjavi. To delo opravljajo naše visoko usposobljene servisne ekipe. V primeru potrebe in želje kupca se izvedba lahko prilagodi njegovemu izboru in prav tako izvede v najkrajšem času.

Na vsa dela in materiale dajemo garancijo, katera zajema samo izdelavo, kot tudi predpisano obrabo le teh.

V naš prid pa govorijo dolgoletne izkušnje in večinski tržni delež na tem področju v Sloveniji.

Bonitete in priznanja