DESIGN PRIHODNOSTI. EVO STAR | Prihodnost je tu.

EVO STAR — Nova futuristična avtopralna steza

Design: jasen in minimalističen

 

Najnovejši koncept oblikovanja proizvajalca Christ Wash Systems se opira na čisto in minimalistično estetiko, ki izstopa iz množice. Stavimo na brezčasno eleganco in najvišjo funkcionalnost.

 

Ta usmeritev je odgovor na potrebe naših strank avtopralnic, ki iščejo kakovost, estetiko in preprost dizajn. Z opustitvijo nepotrebnih detajlov in osredotočanjem na bistvene stvari je ustvarjen brezčasen, a hkrati moderen dizajn, ki ga bodo stranke cenile.

 

Namesto cenenih “bling-bling” elementov se zanašamo na jasen, minimalističen dizajn, ki poudarja kakovost in vzdržljivost naših izdelkov. Ponosni smo, da lahko ponudimo zmanjšan, brezčasen dizajn, ki ni le estetsko prijeten, temveč tudi funkcionalen in učinkovit.

 

 

 

Prepoznavnost blagovne znamke

BLADE oblikovanje

Zasnovo zaznamujejo vabljivi svetlobni elementi BLADE, ki virtualno stopijo v oči strank avtopralnice in jo privabijo.

 

 

 

 

Impresivni elementi prikazovanja

Prikazovanje informacij

Kot celotna oblikovna dovršenost, je bila prilagojena tudi oblika prikaznih elementov, ki so sedaj povezani v celoto in unificirano obliko s pridihom designa BLADE.

Integriranost vizualnega koncepta

EVO STAR

S svojim modernim in privlačnim dizajnom je več kot le estetska posodobitev. To je znak Christove nenehne zavezanosti kakovosti in inovativnosti. EVO STAR je vpet v oblikovalsko podobo Christ, našim strankam ponuja vizualno privlačno in kakovostno rešitev. Njegova nova zasnova ni le privlačna za oči, ampak tudi izraz učinkovitosti in zmogljivosti, ki ju stranke cenijo pri vsakodnevni uporabi.

 

 

Načelo modularnosti

Kombiniranje pralnih portalov

Različne komponente avtopralnice se lahko med seboj kombinirajo.

Glede na posamezne zahteve kupca (hitrost pogonske verige, dolžina verige, koncept itd.) lahko avtopralnico sestavimo z najprimernejšimi komponentami za optimalen rezultat pranja.

 

 

 

 

Raznolikost vlečnih sistemov

Veriga ali tekoči trak

Glede na željo oziroma koncept kupca se lahko izbere ustrezen vlečni sistem. Želje strank individualno obravnavamo in primerno svetujemo na podalgi lokacije, pretočnosti in prostorskih omejitev.

 

 

 

 

Raznolikost sušilnih sistemov

Sušilniki

Odvisno od individualnih zahtev kupca glede hitrosti jermena in dolžine gredi verige ali za individualne koncepte avtopralnic je na voljo več sistemov za sušenje.

Premiki pralnih krtač s pomočjo gravitacije (EVO STAR-4)

Pri pranju sprednjega in zadnjega dela vozila delujejo pralni valji zunaj središča vozila. Ob površino vozila se držijo s pomočjo gravitacije.

V-Mid sistem brisanja

Stranske krtače za brisanje/polituro vozila se gibljejo zrcalno skupaj z njimi deluje tudi prečna os, ki skrbi za suh in bleščeč videz na motornem pokrovu, strehi in prtljažnem prostoru vozila.

Kratka avtopralna steza z vmesnim pranjem

Tehnologija avtopralne steze Christ omogoča načrtovanje in izvedbo hitrih pranj. 

Vmesno pranje, ki se lahko uporablja tudi pri hitrih pranjih avtomobilov, omogoča temeljito čiščenje vozila brez pomankljivosti. To dosežemo tudi brez zamudnega ročnega predpranja.

Avtopralna steza kratke izvedbe

Express steza

Posebej razvite pralne komponente omogočajo delovanje avtopralnice z visoko hitrostjo traku, hkrati pa ohranjajo zelo dobro učinkovitost čiščenja.

Povečanje hitrosti traku, ko nastane gužva, skrajša čakalno vrsto za stranke avtopralnice in zmanjša napor ob predpranju.

V Christovi avtopralni stezi lahko operete tudi do 120 vozil na uro.

Strešni pralni valji

Izbira strešnih valjčnih sistemov z ”run-on” funkcijo

Glede na individualne zahteve kupca kar se tiče hitrosti jermena in dolžine gredi verige so v avtopralnih stezah Christ na voljo različni sistemi strešnih valjev.

Ne glede na vrsto strešnega valjčka, funkcija ”run-on” poskrbi, da strešni valj sledi zadku vozila, ki se že odmika od portala za pranje in ga čisti čim dlje.

 

Kolesno pranje

Širok izbor pranja koles

Odvisno od individualnih zahtev kupca glede hitrosti pogonskega traku oz. pogonske verige ima čiščenje koles/platišč svoje izzive. V ponudbi imamo za ta namen na izbiro različne sisteme.

Z različnimi tehnikami čiščenja lahko optimalno očistite stacionarna kot tudi vrteča se kolesa in platišča.

 

Portal z aktivno peno

FOAM SPLASH

WASH VEGA VISUS je portal za nanos aktivne pene s funkcijo ”foam splash”, pri čemer z vrha portala po celotni površini vozila pada aktivna pena, ki je še vizualno podkrepljena z RGB svetlobnimi efekti.

 

 

Tehnologija steze je brez napak, vzdržljiva in kvalitetna

Kvaliteta.

Jeklena izvedba: pocinkano, 2x prašno lakirano

Izvedba iz nerjavečega jekla: Dodatno prašno lakirano za enostavno čiščenje z malo uporabe čistilnih sredstev

 

 

 

 

Pogon stranskih krtač s hitrostno krmiljenim pogonom

Vzdržljivost.

Povečanje učinkovitosti ob hkratnem varčevanju z energijo.

Zahvaljujoč frekvenčnim pretvornikom so stroji izpostavljeni manj mehanskim obremenitvam = so bolj vzdržljivi.

 

Optimizirani sušilniki Christ

CONA SUŠENJA

Z novo podobo avtopralne steze proizvajalca Christ Wash Systems, so se optimizirali tudi sušilniki za sušenje vozil. Z umestitvijo tega portala na avtopralno stezo, boste strankam omogočili sijoča vozila brez sledi ostanka kapljic vode.

Sušilniki z optimiziranim pretokom varčujejo z energijo

Velike odprtine za dovod zraka za visok pretok zraka zmanjšajo turbulenco in nihanja v zračnem pretoku.

Šobe in lopatice ventilatorja so bile optimizirane za najboljši pretok.

Vzdrževalno pranje, ki se lahko uporablja tudi pri hitrih (express) pranjih vozil, omogoča temeljito čiščenje vozila. To dosežemo tudi brez zamudnega ročnega predpranja.

 

SMART DRY sušilni sistem

Preprečuje energijske obremenitve, ki povzročajo takoimenovane ”špice”. S tem zmanjšuje stroške električne energije ter varčuje z energijo.

 

 

ASORTIMAN PORTALOV AVTOPRALNE STEZE EVO STAR

Portal za namakanje

Cona namakanja je pomembna še posebej v toplih dneh, saj se s tem portalom za namakanje, površino vozila ohladi in se lahko takoj prične z nanosom čistilnih sredstev na coni predpranja.

Portal za nanos predpralnega čistila

Portal za nanos čistila predpranja – lahko se odločite med izvedbo za nanos aktivne pene, portala FOAM SPLASH ali izvedbe FOAM WALL, pri slednjem se pena v obliki zidu spušča na vozilo.

Visokotlačno predpranje

Portal z nihajočimi šobami za visokotlačno predpranje pomaga pri odstranjevanju umazanije in manjših delcev z visokim tlakom, kar poskrbi za dobro predpripravo vozila na krtačno pranje.

Krtačno pranje

V coni krtačnega pranja lahko po želji prilagajo število portalov s krtačami, kar sovpada z kapaciteto pranj kot tudi prostorskimi omejitvami, t.j. dolžina steze.

Portal za konzervacijo

Na tem portalu se lahko izbira med različnimi nanosi v odvisnosti od pralnega programa, lahko se nanaša sredstvo za sušenje, vroči vosek, sredstvo protect Shine idr.

Cona sušenja

Vozilu se v tej coni s pomočjo sušilnikov s površine izpiha ostanke vode. Z močnimi sušilniki proizvajalca Christ, se sedaj izpiha zadnja kaplja s površine vozila.

DODANA VREDNOST ZA STRANKE

Polirno brisanje

Cona za brisanje vozila omogoča, da se s pomočjo mehkih tekstilnih krtač na oncu pralnega programa, celotna površina vozila obriše. Vozilu na tak način dodamo polirni učinek.

Kolesno pranje

Lahko se odločite za visokotlačno, krtačno ali kombinirano kolesno pranje oz. pranje platišč. S tem zagotavljate stranki celovito čiščenje vozila.

Konturno krtačno predpranje

V kolikor umestite v cono predpranja še krtačno predpranje, prihranite na času ročne predpriprave vozila in zmanjšate čakalne vrste v dneh, ko je povečano število pranj.