Individualno pranje avtomobila

Za dobičkonosni posel z avtopralnico je preprosto nepogrešljiv naš »Allrounder VARIUS« z visokokakovostno in zelo učinkovito tehniko. S spremenljivejšimi dodatki je možno brez problemov zadostiti še večjim zahtevam. Atratktivna preobleka stroja z optimalnim slikovnim prikazom omogoča individualen nastop, s katerim profitirate hkrati večje oglaševanje.

Vrhunec te portalne pralnice je predvsem gibljivo strešno pihalo. Za sušenje sprednjih in zadnjih strani avtomobilov se s pomočjo fotocelične navigacije puša obrača po potrebi.

Ta portalna pralnica je primerna za vse, ki z njo želijo aktivno doprinesti k prometu, kot so bencinske črpalke, avto hiše, delavnice in servis parkirnih avtomobilov.

Prikaz sistemov

Stranski vhodni semafor daje natančne povratne informacije o poziciji vozila v napravi. K temu lahko dodatni slikovni znaki stranko obveščajo o korakih njihovega pralnega programa in pri prosti napravi  zbudijo pozornost s svetlobnimi efekti.

Stransko pihanje

Optimalno stransko pihanje s stransko višino 1.700 mm in jakostjo 2 x 4,0 KW je vključeno v ta sistem. Dodatno je dobavljiv še podaljšan 2.000 mm stranski sušilec, ki služi strankam z visokimi avtomobili. (dostavna vozila, kombiji)

Nihajoči strešni sušilec

Že 15 let uspešno v uporabi in konstantno optimiziran. Obliki sledljivo strešno pihalo se spusti stopenjsko do 140° in brez težav sledi oblikam športnih avtomobilov kot tudi kombijem. Pihalo z močjo 2 x 3 KW skrbi za potrebno moč.

Pranje koles

Sijoča platišča in čista kolesa so za veliko strank že samoumevnost. Christ nudi tako specialno čiščenje koles s ščetkami, kot tudi visokotlačno podprto čiščenje koles in specialne kemijske šobe za predpranje platišč.

Galerija slik

Multimedija