Portalna avtopralnica VARIUS TAKT ” Najhitrejša “

Pralna steza v portalni obliki: To je portalna avtopralnica VARIUS TAKT. Z njunima dvema ločeno postavljenima portaloma se doseže dvakrat večja prepustnost kot pri normalni portalni pralni napravi. Portalna avtopralnica VARIUS TAKT na principu delitve dela: pranje in sušenje se izvajata neodvisno drug od drugega zaporedoma v dveh postavljenih portalih eden za drugim. Ko je vozilo oprano, ga voznik zapelje pred sušilni portal, medtem ko se za njim v pralnem portalu izvaja pranje naslednjega vozila.  S tem načinom sta v obdelavi skoraj zmeraj dve vozili in se tako doseže do 20 pranj na uro. V primerjavi s pralno stezo je poleg cenovne ugodnosti predvsem še ena prednost: Poleg iztoka ni potrebnih nobenih talnih del, portalna avtopralnica VARIUS TAKT je v roku nekaj dni instalirana in v delovanju. Dodatna možnost nabave so polirne ščetke za suhi portal. Te služijo po opravilu voščenega pečata za zadnjo polituro in dosežejo posebno visok lesk na vozilu. VARIUS TAKT je primerna predvsem za operaterje z visokim prirastkom pranj in zahtevnimi strankami.

Dvojna hitrost

Z dvema ločenima delujočima portaloma skrbi VIRIUS TAKT za potreben prepust, tudi če je lepo vreme in je veliko število strank. Z deljenim pralnim procesom je skupni delovni čas subjektivno krajši za stranko.

Lahko čakanje

Kot pri vseh Christ napravah sta omara s stikali in kemija lahko dostopna. Z delitvijo na pralni in sušilni portal je notranje »življenje« naprave zelo pregledno in vsi pomembni vgrajeni deli so priročni.

Polirne ščetke iz SENSODRY+

Vgrajene polirne ščetke na sušilnem portalu skrbijo za poslednjo polituro in tako bistveno zvišajo zadovoljstvo strank ter jih prepričajo o kvaliteti pranja. Operater lahko ponudi tudi posebne loščilne programe ali pa se z drugimi kvalitetnimi pralnimi programi dvigne nad konkurenco. Specialni sušilni material SENSODRY+ deluje posebno negovalno za lak in je posebej učinkovit v kombinaciji z Christ posebnim voskom.

Galerija slik

Multimedija

Načrt inštalacije