Portalna avtopralnica VARIUS 1+1 ” Teamplayer / Skupinski igralec “

Portalna avtopralnica VARIUS 1+1 je skupinski igralec med portalnimi pralnicami. Kot dvojna naložba razpolaga portalna avtopralnica VARIUS 1+1 s portalom za sušenje in enim za pranje s ščetkami. S to delitvijo lahko v enem prelivu opravi več funkcij paralelno, npr.: lahko je v enem pranju opravljena aktivna pena, ščetkanje, sušilna pomoč in tako se pri sušenju s skupno močjo 16 KW sušilne moči vozila celo v enem sušilnem postopku popolnoma osvobodijo vode.

Posebna prednost VARIUS 1+1 je njena fleksibilnost. Z dvema neodvisno vodenima portaloma ne predstavljajo kakšnih težav tudi neobičajni pralni programi. S pomočjo strokovnega svetovalca in s podporo Christ je možno ukrojiti pralni program natančno za vaše potrebe, seveda brez višanja cene.

Za posebne opazovalce obstaja pri VARIUS 1+1 možnost vgradnje prikaza pralnega koraka z LED lučkami in slikovnimi prikazi. Portalna avtopralnica VARIUS 1+1 je posebej primerna za opravljanje visokih zmogljivosti.

Nihajoči vsestranski visoki tlak

Z 12 pušami in 50 barov vsestranski visoki pritisk v napravi VARIUS 1+1 razpolaga z dovolj moči za temeljito pranje tudi zelo umazanih vozil. Nihanje puš v različne smeri/ sem in tja/, imenovano »osciliranje«, skrbi za boljši pralni učinek kot to opravijo klasične puše z nihanjem 15°/26° pri isti porabi vode.

Posebno močen spuščajoči sušilec

Spuščajoči sušilec sledi obrisom vozila in se samodejno postavi v ustrezni kot glede na obliko vozila. Sušilni učinek se z vključeno sušilno pomočjo in ustrezno opremo za voskanje še dodatno dopolni. S tem edinstvenim sušilnim portalom in 16 KW sušilne moči presega celo do 50% običajnega števila opravljenih storitev.

Princip delovanja Varius 1 + 1

Korak 1

Pozicioniranje vozila pred sušilni portal. Pralni portal se nahaja v temeljni poziciji za njim.

Korak 2

Sušilni portal se premakne v čakalno pozicijo k vhodu pralnice.

Glede na opremljenost se med tem opravi visokotlačno pranje in nanos pene.

Korak 3

Temu sledeči pralni portal začne istočasno s pranjem.

Korak 4

V povratnem pralnem postopku se opravi dodatna sušilna pomoč ali nanos voščene obloge.

Korak 5

Temu sledeči sušilni portal začne delovati že pred potekom pranja. V samo enem delovnem postopku sledi tudi sušenje vozila, s tem se prihrani čas.

Galerija slik

Multimedija

Načrt inštalacije