Upravljanje servisnih storitev

Dragi poslovni partnerji,

naše trdno prepričanje je: Mi smo uspešni, če ste uspešni vi!

Christ strojna tehnika je osnova za vaš uspešen posel na področju avtopralnic. Inovacije, všečen dizajn in robustna tehnika nas odlikujejo in skrbijo za perfekten rezultat pranja in sušenja.

Z našim upravljanjem servisnih storitev skrbimo za to, da ste vi uspešni zaradi življenjske dobe tehnike naprav.

Že z instalacijo in začetkom obratovanja strojne tehnike so postavljene smernice za uspešen posel na področju avtopralnic. Z našimi monterji zagotavljamo montažo vaše pralnice po najvišjih kakovostnih in varnostnih standardih.

Ne glede na to, ali ponujate individualno doživetje pranja, imate znotraj sistemske prodaje komercialno pralnico ali želite zaokrožiti obstoječo ponudbo, npr. vaše avtohiše ali supermarketa. Organizacijsko in z inovativnimi servisnimi produkti smo ustvarili sisteme, s katerimi smo vaš zanesljiv in dolgoročen partner na področju avtopralnic.

Razen tega se lahko samo pri nas odločite, kako naj za vas skrbimo: direktno preko naših servisnih tehnikov na licu mesta ali preko naše servisne centrale. Mi vas ne bomo stlačili v tog sistem. Mi se bomo prilagodili vašim individualnim potrebam. Dosežete nas lahko v centrali ali na terenu – 7 dni v tednu.

Imamo individualne servisne produkte, ki smo jih prilagodili vašim zahtevam.

Mi vam stojimo ob strani – z nasveti in dejanji!

Kontaktirajte naše usposobljene kontaktne osebe na tel. številki. 000000000 ali preko e-maila servis(at)elesprom.si

Veselimo se vas.

 

S prisrčnimi pozdravi,

vaš Elesprom Inženiring – Servisna služba