SB-sistem pralnega prostora – SKYWING

SKYWING – simbioza iz inovativnega dizajna in dovršenega ravnanja

Velikodušnost, svetloba in preglednost skrbijo za dobri pralni občutek Povečana širina pralnih boksov na 5.100 mm nudi strankam velikodušni delovni prostor pri obhodu okrog vozila. S tem se je zadostilo vedno širšim vozilom. Skupni vtis jeklene gradbene konstrukcije, ki spominja na krilo letala, deluje na stranko privlačno in vabeče. V povezavi z gospodarno Christ oskrbovalno tehniko se pri optimiranih upravnih stroških dosegajo najboljši pralni dosežki. Te prednosti vse zadovoljujejo – upravljalca, stranko in okolju.

SKYWING – pralni občutek je v fokusu

Višina prehoda 3.100 mm in širinia pralnega prostora 5.100 mm ne dopuščata neuresničenih želja. Jeklena konstrukcija je napredno opremljena za prehodno vožnjo v in iz pralnice. Da bi bil pralni prostor čim bolj osvetljen z naravno svetlobo, je strešni del prosojen in nagnjen. Stranske stene pralnega prostora so lahko v izvedbi ali iz elementov (sendvič/sestavljivih) plošč ali iz kaljenega varnostnega stekla (ESG). Specialna izvedba ločljivih sten iz stekla skrbi za dodatno transparentnost in prijaznost.

Z XXL peno je pranje še bolj zabavno!

Sveži vonj in gosta pena – in zagotovilo umazaniji pokazati roge. XXL pena se na vozilo efektivno nanese s posebej za to razvito puščico za pršilno peno. Pri tem se profesionalno zmehča in natopi zasušena umazanija. Tovor umazanije se tako lažje odstrani z visokotlačno puščico. Z uporabo specialnih ločevalnih visokotlačnih puščic se ustvari idealna plast pene in poraba kemije se omeji. Investicija v Christ XXL napravo za ustvarjanje pene nudi operaterju možnost za višjo povprečno ceno pranja in za hitrejšo amortizacijo skupne investicije.

Multimedija