Portalna avtopralnica SIRIUS  “Učinkovita in trajna!”

Ugodna cena, 100% Chris Wash kvaliteta, individualno opremljeno in za Vas osebno sestavljeno; to so SIRIUS portalne pralnice. S popolnoma pocinkano jekleno konstrukcijo in duplex praškastim premazom ustvarja SIRIUS nove standarde vašemu razredu vzdržljivosti in dolgoročnemu izgledu.

Kot solidni model vstopanja prepričuje portalna avtopralnica SIRIUS z nizko porabo električne energije, z veliko možnostjo raznovrstne opreme in enkratnim sušilnim osnutkom. Funkcije kot so šampon, kakovostno pranje, računalniško nadzorovan pritisk ščetk in obseg dostave obstoječega operacijskega sistema sodijo pri Chrisu v standardno opremo.

Pri neobvezno dobavljivem 85-barskem stranskem pritisku doseže portalna avtopralnica SIRIUS z vključno 6 šobami iz nerjavečega jekla tudi pri zelo umazanih vozilih izvrstne rezultate. Za pravi finiš poskrbi na koncu še v posebnem postopku nanešen vosek z efektom konzerviranja. Ciljna lokacija za SIRIUS so tako avto trgovine in delavnice kot tudi operaterji s pretežno cenovno ozaveščenimi strankami.

Stranska pihala

Stranska pihala s 1700 mm sušilne višine so že standardno vključena. Skozi  enkratni zračni kanal z optimalno usmeritvijo zračnega toka se pridruži  strešno sušenje in posledično se zreducira poraba električne energije v nasprotju s primerljivimi modeli.

Strešno pihalo s 30° strešno loputo

Liniji avtomobilske oblike vodeno strešno pihalo sledi natančno od ščetke napovedani liniji in tako zagotavlja dober sušilni učinek z majhno jakostjo zvoka. Za boljše sušenje sprednje in zadnje strani transportnih in kombiniranih vozil je dobavljivo tudi strešno pihalo z do 30° naklonom.

Prikaz programa

Dekorativna oblika zvišuje učinkovitost oglaševanja naprave. Štiri bela LED svetila nakazujejo trenutno delujoči pralni program. Tako lahko stranke spremljajo aktualni in nadaljnji korak pralnega programa. Pri mirovanju naprave so možne različne nastavitve svetlobnih efektov.

Galerija slik

Multimedija