Ročno predpralno območje – ročni predpralni sistemi

Predpršilna oprema, ročna

Za nanos kemijskih sredstev za odstranjevanje mrčes in sredstva za čiščenje platišč. Kemijsko-pršilna sulica, hramba/skladiščenje zalog in kemijsko cepljenje v pritočeno vodo. Vodenje cevi preko stropnega krožnega sistema ali kot stenski vodeni sistem.

FOAM-REX pena za insekte – predpršilna naprava

Za nanos alkalnih predčistil v penasti obliki. Področje nanosa: Raztapljanje insektov na vozilu in umazanije na področju platišč.

Kompletni sistem z enojnim in stropnim kroženjem, XXL razpršilo za peno z dovodno cevjo,  nosilec za sulice, visokotlačna dovodna oprema in doziranje kemijskih preparatov.

Ročni predpralni sistemi

Ročno predpranje s predčistili in visokim tlakom je prepoznavni znak pralne steze s storitveno zasnovo. Stranke to vidijo kot dodatno storitev za še temeljitejše pranje in honorirajo le-to storitev z višjo povprečno ceno pranja.

Visokotlačna puščica

Centralno orodje osebja za predpranje. Ročni pištolni oprijem in majhna teža olajšata delo. Razpoložljive dolžine puščice 650 mm ali 1.050 mm.

Opremljenost oskrbe, visoki tlak

Močna visokotlačna oskrba za predpranje vozil s hladno vodo (vstaviti je možno tudi segreto vodo do 55°C iz vgrajene toplovodne instalacije). Variante jakosti tlaka: 85 barov ali 120 barov.

Enojno stropno kroženje (Enojna stropna vrtalka) 360°, nerjaveče jeklo

Za namestitev visokotlačne pršilne puščice (visokotlačne ali nizkotlačne), delovno okrožje 360°.

Dvojno stropno kroženje (Dvojna stropna vrtalka) 360°, nerjaveče jeklo

Dve krožni roki pritrjeni na eno visokotlačno pršilno cev (VT) in eno nizkotlačno pršilno cev (NT), delovno okrožje 360°.

Enojno stropno kroženje (Enojna stropna vrtalka) 360°, nerjaveče jeklo, Z-oblika

Za pritrditev ene pršilne cevi (VT ali NT), delovno okrožje 360°, okrožje v Z-oliki za prosto križno spuščanje.

Multimedija