Portalna avtopralnica QUANTUS ” Najvišji uspehi na ozkem prostoru “

Christ Wash portalna avtopralnica QUANTUS 5-ščetkna naprava je delovni konj Christ-flote. Razvita za lokacije z visokim pralnim prirastkom in omejenim prostorom dosega portalna avtopralnica QUANTUS presenetljivo visoko kapaciteto na najožjem prostoru. S štirimi stranskimi ščetkami in z opcionalno (neobvezno) visokotlačno opremo lahko v 10 m dolžine pralne proge  doseže povprečje 16 vozil na uro. Da sušenje ne zaostaja za pralno hitrostjo, se vgradi posebno High-End-pihalo z 1,6 KW zvišano močjo.

Hitri pralni program lahko po potrebi opravi v dveh prelivih polni pralni program vključno HD-predpranjem in sušenjem. Temeljito pranje z večjimi časovnimi potrebami je seveda tudi mogoče. Glede na to, da je pri Christ-u mogoča individualna prilagoditev programov že v dobavnem obsegu, imate tukaj popolno svobodo opremiti vašo napravo po vaših potrebah.

Portalna avtopralnica QUANTUS je primerna posebej za lokacije z visokim pralnim prirastkom in je idealna nadgradnja, če normalna naprava ne dohaja potrebam.

Vitesse – opcija

Pri pranju s ščetkami se preko krovnega valja ujame in shrani precizni obris vozila. Pri sledečem sušilnem koraku sledi krovni valj natančno shranjenemu obrisu vozila. Če se vozilo vmes premakne, zanesljivo onemogoča varnostni svetlobni žarek kakršnokoli poškodbo na vozilu.

Nihajoči strešni sušilec

Že 15 let uspešno v pogonu in nenehno posodobljen. Strešno pihalo dosega naklon do 140° in tako brez težav sledi tako športnim, kot tudi kombiniranim oblikam vozil. Pihala z močjo 2 x 4 KW skrbijo za potrebno moč.

Prikaz sistemov

Po tem, ko digitalni pozicionarni semafor stranko varno vodi v napravo, ji lahko sledi preko svetlobnih sprememb vsak korak in natančno evidentira pozicijo pralnega koraka. 6000 led lučk vsak trenutek skrbi za pretok svetlobe, četudi se na portalu nič ne pere. Alternativna je možna tudi dobava večbarvnega animacijskega VISUS zaslona.

Galerija slik

Multimedija

Načrt inštalacije