Najboljša v svojem razredu

Katere značilnosti opreme so možne pri portalni pralnici PRIMUS Christ Wash sistemov? Na to vprašanje je možno odgovoriti z eno besedo: Vse! Kot vodilna vseh Christ portalnih naprav razpolaga PRIMUS z obsežno  paleto lastnosti oprem. Poleg standardnih funkcij kot so prekomerno pranje, računalniško nadzorovan pritisk ščetk in nihajoči strešni sušilec razpolaga PRIMUS tudi z direktnim pogonom. Ta novodobni pogonski način ne potrebuje prenosnega pogona, število vrtljajev vodi pri Christ Wash System razviti frekvenčni pretvornik.

K direktnemu pogonu je PRIMUS dodatno opremljena z vročljivim stranskim sušilcem za posebno visoke sušilne uspehe. Če so med vašimi strankami tudi kombiji in transportna vozila, lahko po želji AddDry sistem z dvema pihalnima motorjema zviša sušilno višino do 2,57 m.

Kot pralni materiali so razumljivo razpoložljivi PE, kot tudi SENSOFIL, SENSOTEX in SENSOMIX, vse stopnje kemijskih načinov, kot tudi aktivna pena, šampon, čistilo platišč, odstranjevalec insektov itd. PRIMUS je prednostna za upravitelje s prefinjenimi strankami ali za najboljše »High-End« bencinske črpalke.

Enkratni sušilni sistem

Z nihajočim glavnim sušilcem, prilegajočim stranskim sušilcem in z AddDry kombi sušilno opcijo se doseže sušilni učinek, ki postavlja nove standarde. Glede na to, da AddDry dosega sušilno višino do 2,57 m, so uspešno postreženi tudi vozniki kombiniranih vozil. AddDry prilaga dve dodatni pihali z jakostjo 3,0 KW, skupna jakost sušenja pa se povzpne na 18 KW.

PROTECT SHINE Xpress

Svetovna novost pri Christ-u: S specialno ureditvijo puš za voskanje in z zvišanjem vrtljajev ščetk z direktnim pogonom se hitrost pralnih programov vidno zveča, možna je do 40% večja kapaciteta.

Vitesse opcija

Ta ekskluzivno pri Christu dobavljivo visokotlačno predpranje omogoča, da aktivna pena, HD predpranje in pranje s ščetkami opravijo proces v eni sami potezi. Skupna kapaciteta naprave se s tem zviša do 20% in dinamičen nihajoči visoki pritisk je absolutni adut za stranke.

Direktni pogon

Svetovna novost pri Christ-u: Direktni pogon strešnih in stranskih ščetk! Pri tem revolucionarnem pogonskem sistemu se programsko upravlja število vrtljajev ščetk. To omogoča do približno 10% prihranka energije in hkrati tudi preprosto menjavo k drugim pralnim materialom, tako aktualnim kot tudi prihajajočim!

Galerija slik

Multimedija