Osnovni modeli enojnega sesalnika
(SOLO-TURBO / DUO-TURBO)

SOLO-TURBO / DUO-TURBO

Eno ohišje za obe različici. Po izbiri kot SOLOTURBO z eno odsesovalno napravo (cev in reža desno) ali kot DUO-TURBO z dvojnim odsesovalnikom (cev in reža desno/levo). Kot odsesovalna naprava je načeloma uporabljena zmogljiva turbo-verzija (stranski kanalni kompresor), ki je odporna na obrabo. Ta je po izbiri dobavljiva za priključek na 230V ali 400V napajanje. Inteligentni sistem filtrirnih komor s trezornimi vrati na sprednji strani nudi tlačno stabilnost in enostaven dostop do finega filtra. 20 litrski Easy-Waste-Box z ročico za zapahnitev omogoča otročje lahko praznjenje umazanije. Elektronski detektor kovancev je nastavljen za sprejemanje 2 kovancev ali 1 kovanca + žetona ter je vstavljen v ohišje na strani nad držalom za cev. Po želji lahko poleg sprejemika kovancev vgradimo čitalnik za plačilne ključe ali brezstične kartice. Čas delovanja na sesalni ciklus je individualno nastavljiv. Prihodek je mogoče kadarkoli preveriti na števcu kovancev.

Serijsko vgrajena premium odsesovalna cev iz tkanine z gibljivo šobo za reže. Lahka, prilagodljiva in gibka, a vendar stabilna –  za več udobja pri sesanju.

Na robovih pokrova integriran LED-trak (bele barve)

Osvetlitev zunanjih strani ohišja sesalnika za privlačen izgled v mraku.

Oprema

Ploščad za sesalce

Alternativna rešitev za zaščito pred trki, če na sesalnem mestu ni mogoče postaviti robnikov. Stabilna, ognjeno pocinkana konstrukcija okvirja predstavlja optimalno zaščito za nanjo postavljen sesalec. Na ploščad za sesalce, ki je sestavljena iz mrežnih rešetk, lahko dodatno pritrdimo Christov iztepač za preproge ali Christov zbiralnik za odpadke.

Zvočna izolacija

Vgradnja blazine za absorpcijo zvokov v ohišje enojnega sesalnika Christ. Zmanjšanje glasnosti sesalnika na maksimalno 70 dBA (na zunanji strani ohišja).