robustna, vzdržljiva, optimalna

Za industrijska, transportna in avtobusna podjetja so postala čista vozila kot učinkoviti nosilci reklam nepogrešljiva. Nadalje služi strojno čiščenje, ki prihrani čas, tudi ohranjanju vrednosti vozil.

Da bi lahko zadostili posebnim potrebam vašega voznega parka, smo z našo pralnico za gospodarska vozila MAGNUM zasnovali napravo, ki jo je mogoče ustrezno konfigurirati za vsak vozni park posebej.

Tip naše naprave MAGNUM izpolnjuje vse potrebe avtobusnih podjetij in podjetij javnega primestnega potniškega prometa, kot tudi zahteve pranja dostavnih vozil in avtodomov.  Celo tovornjake je možno prati v MAGNUMu.

Z obsežno opremo tega tipa naprave nobena potreba ne ostane neupoštevana.

Logično sestavljena razporeditev naprave in v svetu tisočkrat preverjene pogonske enote iz hiše Christ so osrednji sestavni del tega koncepta pralnice.

V osnovnem modelu so vsebovani tudi priključek za porabno in svežo vodo ter LED-semafor na vhodu. V napravo je možno vgraditi oskrbovalno črpalko in visokotlačne črpalke. Tako ne potrebujete posebnega prostora za tehniko, razen tega pa omogočajo hitro montažo in hiter začetek obratovanja.

LEANUS je namenjen strankam, ki želijo enostavno pranje za nizko ceno.

Pravno obvestilo: Sledeče fotografije prikazujejo opremo, ki jo je potrebno doplačati. Pridržujemo si pravico do sprememb konstrukcije in izvedbe.

Program za pranje avtobusnih ogledal s sredinskim prekrivanjem krtač

Pri pranju fronte perejo stranski valji med izstopajočima ogladaloma in ju obidejo ob preklopu na pranje stranskih površin (poškodba ogledal se prepreči). Stranskih ogledal tako ni potrebno sneti ali zapreti.

Pranje po celotni površini

Pralno območje na prednjem delu med ogledali se popolnoma pokrije.  Popolno pranje prednje in zadnje strani vozila s sredinskim prekrivanjem krtač. Inteligentno izogibanje stranskih ogledal z merjenjem delovne moči.

Najboljši rezultat pranja zaradi kardanskega uležajenja stranskih krtač

Zapletene oblike vozil zaradi natančnega krmiljenja stranskih krtač ne predstavljajo ovire. Celo fiksna ogledala kot npr. pri potovalnih avtobusih, ne predstavljajo ovire zaradi kardanskega uležajenja krtač.

Robusten jeklen portal

Samovozna, avtomatska pralnica za gospodarska vozila MAGNUM je s svojim robustnim varjenim, v celoti ognjeno pocinkanim jeklenim portalom usmerjena v dolgoživost.

Optimalen pritisni tlak krtač

Elektronsko krmiljenje pralnih valjev (SPS) skrbi za učinkovito in nežno pranje, ki sledi linijam vozila.

Modulni sistem

Z modulnim sistemom lahko MAGNUM dopolnimo s strojno opremo, ki je ustrezna za določen namen pralnice. Pralnica za gospodarska vozila, ki je v standardu opremljena s 3 pralnimi valji, se lahko po želji izvede tudi kot inačica z 2 valjema (izvedba brez strešnega valja).

Nizkopodno podvozje za popolno pokritje vozila

Vse pralnice za gospodarska vozila iz serije MAGNUM so serijsko opremljene z našim nizkopodnim podvozjem. To pomeni, da lahko celo pogrezljive nizkopodne avtobuse v celoti operete s stranskimi valji. Razdalja med spodnjim robom rotirajočega stranskega valja in gornjim robom tal znaša le 175 mm.

Program alkoven

Program alkoven je smiseln sestavni del programskega paketa MAGNUM-pralnice, ki je bil zasnovan posebej za avtodome in karavane. V kombinaciji z izdelkom za občutljivo pranje SENSOFIL+ se alkoven opere previdno in nežno.

Ročna naprava za predpranje za zunanje čiščenje avtodomov in karavanov (po izbiri)

Oprema je optimalna v povezavi z ročno napravo za predpranje težko dostopnih področij vozila. Profesionalci pralnic na področju zunanjega čiščenja avtodomov in karavanov zaokrožajo svojo ponudbo z ročnim predpranjem t.i. “dežnih sledi”, ki se s časom tvorijo na parkiranih avtodomih in karavanih.

Hitrejši rezultat čiščenja z dvema portaloma (TANDEM-pralnica za avtobuse)

Dve zaporedno postavljeni MAGNUM-napravi tvorita čistilno enoto TANDEM, ki je posebej primerna na podjetja z velikimi potrebami po pranju. S takšno konstrukcijo je omogočeno dvakrat hitrejše pranje.

Galerija slik

Multimedija