Portalna avtopralnica GENIUS ” Preprosto genialno pranje avtomobilov “

Nove tehnologije v povezavi s preizkušenimi vgradnimi deli kot tudi posrečen izgled opisujejo naš središčni genij – GENIUS portalna avtopralnica.

Z uporabo vrhunskih materialov, profesionalno predelavo in vzdržljivimi vgradnimi deli vam lahko brez težav zagotavljamo dolgo strojno delovanje naprave. Posebna razlika z VARIUS napravo je, da so ščetke postavljene pred portal.

Pralna in sušilna enota ustrezata najnovejšim odkritjem in sta garancija za zadovoljne stranke. Obsežne možnosti dodatkov razširjajo programske variante in omogočajo profitno dodatno trgovanje. Portalna avtopralnica GENIUS je primerna za delavnice, bencinske črpalke s srednjim obsegom pranj v kombinaciji z Vitesse-opremo, ali pa tudi za močno obiskane lokacije.

Vitesse – opcija

To, posebej pri »Christ-u« dobavljivo visokotlačno predpranje omogoča, da se v enem postopku opravi aktivna pena, HD-predpranje in pranje s ščetkami. Skupna kapaciteta naprave se tako poviša za 20% in dinamični nihajoči visoki pritisk je absolutni adut za stranke.

Pranje koles

Sijoča platišča in čista kolesa so za veliko strank že samoumevnost. Christ nudi tako specialno čiščenje koles s ščetkami, kot tudi visokotlačno podprto čiščenje koles in specialne kemijske šobe za predpranje platišč.

Prikaz sistemov

Po tem, ko digitalni pozicionarni semafor stranko varno vodi v napravo, ji lahko sledi preko svetlobnih sprememb vsak korak in natančno evidentira pozicijo pralnega koraka. 6000 led lučk vsak trenutek skrbi za pretok svetlobe, četudi se na portalu nič ne pere. Alternativna je možna tudi dobava večbarvnega animacijskega VISUS zaslona.

Spuščajoči strešni sušilec

Že 15 let uspešno v uporabi in konstantno optimiziran. Obliki sledljivo strešno pihalo se spusti stopenjsko do 140° in brez težav sledi oblikam športnih avtomobilov kot tudi kombijem. Pihalo z močjo 2 x 3 KW skrbi za potrebno moč.

Galerija slik

Multimedija

Načrt inštalacije