Elesprom Lite

SHAPE

Krtača Shape

Krtača Shape je popolna za popolne oblike.

ENERGY 45°

Krtača Energy 45°

Krtača 45° je prva prilagodljiva geometrijska krtača na svetu. Zaradi njene oblike je bolj učinkovita, tišja in omogoča bolj profesionalni pristop do avtomobilskih barv ob pranju.

VIVA

Krtača Viva

Nov patentiran sistem pasnih ščetk, ki omogoča pralni industriji, da uskladi ščetke z avtomobilom, skupaj s kriteriji, ki zagotavljajo boljše rezultate, obnašanje, življenjsko dobo stroja ter čiščenje vozila.

MORETEX

Krtača Moretex

Zahvaljujoč Viva rezu in patentirani strukturi so te krtače orodja za pranje brez konkurence, proti katerim nobena umazanija ne more zdržati.

MOREFIL

Krtača Morefil

Krtača Morefil je zaželjena predvsem v sektorju tovornjakov, zaradi svoje strukture in vrste materialov pa izpolni vsa pričakovanja. Na voljo je v tradicionalnih barvah in velikostih.

CEVI

Aluminijaste cevi

Za podjetja v gradbeništvu ponujamo cevi, izdelane v najbolj prestižni “6060 aluminijevi zlitini”. Nove oblike cevi so bile oblikovane za prihodnost, saj vsebujejo natančne pomene, strukturno trdnost pa zagotavljajo strokovni izračuni.

KOLESNI DISKI

Kolesni diski

TAO disk je edinstven na svetu in predstavlja inovacijo. Material diska je dobesedno neuničljiv, vsaka nit je precizno odrezana, ščetine pa ostanejo ravne tudi po tisočih avtomobilih.