Dodatki avtopralnih stez

Za potrebe na vhodnem področju

Strežni pult

Za centralno nastanitev gotovine in dodatkov (npr. zaščita brisalcev, voščene krpe itd.). Z zaklenljivim predalom gotovine, območje doplačila, vhodna vrata, vozna koleščka. Strežni pult je opremljen z vgrajenim tiskalnikom računov. Tisk računa: naziv podjetja, pozdravna vrstica, pralni program, datum, cena, davek. Strežni pult je dobavljiv s tipkovnico z nizkimi tipkami ali z zaslonom na dotik na operacijskem terminalu.

Nosilec za ročne sulice in ščetke »Basic« mobilni, nerjaveče jeklo

Za namakanje ročnih ščetk v dodajajočo pralno vodo (predpranje vozila). Nosilec za ročne ščetke iz nerjavečega jekla (neogrevan), vozna koleščka in kolesna zavora, snemljivo cedilo iz nerjavečega jekla in ročna pipa za spust (vode).

Nosilec za ročne ščetke »Profesional«, mobilen, nerjaveče jeklo

Za namakanje ročnih ščetk v dodajajočo pralno vodo (predpranje vozila). Nosilec za namakanje ročnih ščetk iz nerjavečega jekla (neogrevan) z dvema rezervoarjema pralne vode, vozna koleščka in kolesna zavora, snemljivo cedilo iz nerjavečega jekla in ročna pipa za spust, oprijemna naprava ročaja za ščetke in set ročno-pralnih ščetk.

LED svetlobne orgle

LED svetlobne orgle, vzvratno pritrjen na pršilni obok

Za optično podporo verodostojnosti posebnih programov (npr. pralno ali polirno naročilo). LED svetlobni žarek je lahko usmerjen v curke pene in le-te barvno razsvetli. Sistem svetlobnih orgel je usklajen z alu-premium obokom ali z DURAPROTECT-obokom in sestoji iz 3 LED svetlobnih mostov (1x prečna usmerjenost, 2x stranska usmerjenost).

DURAPROTECT izvedba okvirja

Optimalna izvedba DURAPROTECT okvirja

Vse naše Evolution-portalne okvirje, sredinske in pihalne sušilne okvirje lahko izvedemo razen v standardni jekleni  izvedbi tudi v izvedbi DURAPROTECT okvirja. DURAPROTECT = okvir iz nerjavečega jekla (1.4301) z dodatno Duplex- praškasto prevleko. Z dodatno prevleko se upravljalcem pralnih stez zmanjša čistilni napor za 50% v primerjavi s portali iz golega nerjavečega jekla.

Hitra vrata

Hitra vrata

Odpira in zapira na podlagi fotocelice s hitrostjo 0,5 m/s natančno pred in za vozilom. Na željo lahko izvedemo tudi hitra vrata s stransko povezavo z drugimi halami in z vgrajenimi vrati za osebni prehod. Prav tako so lahko nameščena na izhodu pralne steze.

Svetlobni piloni

LED-svetlobni pilon potrditev programa z vgrajenim LED-prikazom cene

LED-svetlobni pilon »potrditev programa« (brez prikaza cene)

Izvozni semafor, svetlobni pilon z vključenim LED-semaforjem

Visokovrednostno: izvozni semafor, PREMIUM, RGB-LED