Cona nege

Sistemi za izpiranje

Sistem za izpiranje, alu-profilni obok, neosvetljen

Vsi profili, ki so v ponudbi za izpiranje, so praviloma oskrbljeni s prečiščeno vodo. Da aplikacijskemu področju kemijske sušilne pomoči ni ostankov očiščene vode, šampona, ali ostankov voskanja, je potrebno vozila še prej izprati s svežo vodo. To je potrebno, da sušilna pomoč ali vosek optimalno reagira in je sušilni učinek uspešen.

Sistem za izpiranje, montiran na sprednji strani Alu-Premium oboka

Z vgradnjo pahljačastih izpiralnih šob na sprednjo stran delujejo le-te pred konzervirnim obokom kot prha s svežo vodo. S tem, da ni postavljenega nobenega prostotoječega oboka, imajo osebe v vozilu polni pogled na konzervirni obok. Nosilci so lahko za kratkopralne steze tudi skrajšani.

Konzervirni sistemi

Konzervirna pršilna naprava, Alu-Premium obok, LED-osvetljava

Privlačen konzervirni obok iz praškasto prevlečenega aluminija. Na sprednji strani obložen s prosojnimi in popisanimi plastičnimi ploščami. Osvetljava zadnje strani oboka je v celoti opremljena s tehniko LED-lučk. Standardno je vgrajen na zadnji strani tudi proti-korozijski snop sušilne pomoči (z lastno dozirno tlačilko). Ta obok je možen v izvedbi tudi brez osvetljave.

Možnosti izvedbe za dodatne pralne programe:

  • Pršilni snop s pralno peno
  • pršilni snop s posebnim pranjem
  • nosilec za prepustno pahljačaste puše
  • področje z zrcali za prepustno pahljačasto pušo

AIR-FIT pršilnik za dišave, nameščen odzadaj na pršilnem oboku

Pnevmatski pršilnik dišav za avtomatsko dišavljenje v pralni hali. Aktivira se s pralno napravo in je nastavljiva. Lahko se vklopi tudi ročno z vklopno tipko. Vgradi se na zadnjo stran na Alu-premium oboku ali na DURAPROTECT oboku (zahtevana vgradnja naprave za zračni pritisk). AIR-FIT je lahko vstavljen na obok za peno, polituro ali pranje in lahko tam ali generalno ali pa tudi programirano dišavi. Prednost pri vgradnji pri konzervirnem oboku: Sušilna pihala posesajo dišeče molekule in jih razpršijo z zračnim tokom tudi v zunanje predele pralnega centra. Tako je možno odvisno od položaja sesalnega prostora dišave zaznati tudi tam. Sveži vonj je sopomenka za čistočo in hkrati tudi prepoznavni faktor le-te.

Osmozno/prepustni sistem

Osmozno-pršilna naprava, zrcalno področje

Za izplakovanje za notranje strani zrcal z osmozno vodo (prepustno). Cevna napeljava vsebuje na bočnih straneh vozila pršilno-pušni enoti in se montira na zadnjo stran Alu-Premium oboka.

Osmozno/prepustni sistem, za Christ pralno stezo

Za oskrbo Christ osmozno-pršilne naprave z mehko in demineralizirano vodo (prepustno). Osmozno splakovanje služi za brezmadežno sušenje zadnjih kapljic na vozilu, ki so ostale po pihalnem sušenju. Sistem vsebuje temu ustrezno položeno napravo za mehčanje vode in osmozno/prepustno napravo z rezervoarjem. Osmozni sistem je dobavljiv z obratovalno sposobnostjo do 500 l/h ali do 750 l/h.

Osmozno – splakovalna naprava nameščena zadaj na Alu-Premium pršilnem oboku

Za izplakovanje vozila z osmozno vodo (prepustno). Na zadnji strani Alu-Premium oboka se montirata dva nosilca. S specialnimi pahljačastimi šobami se izvede biserno izplakovanje z malo pritiska (prosti pad vode kot zalivanje).

Multimedija