Portalna avtopralnica CENTUS ” Široko in visoko! “

Naša CENTUS portalna pralna naprava je močna, moderna pralna naprava z obsežnimi možnostmi opreme in različnimi možnostmi izgleda. Tako dobite individualno napravo prilagojeno vašim standardom in za pošteno ceno. To portalno pralnico so razvili glede na posebna pričakovanja na področju avto hiš, servisnih hiš za tovornjake, kakor tudi za bencinske servise. Opremljena z novo tehniko zračnega toka CENTUS prepriča predvsem s svojo zmogljivostjo. Visok zračni volumen in omejena poraba električne energije sta temelja te enkratne DIVO strešno pihalne zmogljivosti. CENTUS je optimalna za vozno širino 2,70m in stransko višino sušenja 2m, kot taka je prva izbira za dostavna vozila in kombije.  Ciljne lokacije za CENTUS so avto hiše, delavnice, servis voznega parka in majhne bencinske črpalke.

Sistemi prikazov

Stranski uvozni semafor daje natančne povratne informacije o poziciji avtomobila v napravi. K temu je lahko stranka informirana z dodatnimi slikovnimi znaki o napredovanju pralnega programa, pri prosti napravi pa je s svetlobnimi znaki pridobljena večja pozornost.

Preprosto in učinkovito

Bleščeča platišča  in čiste gume so v zadnjem času za mnoge stranke samoumevnost. CHRIST nudi tako specialno čiščenje koles s ščetkami, kot tudi visokotlačno podprto čiščenje koles in specialne kemijske šobe za predpranje platišč.

Strešni sušilec z usmerjanjem zračnega toka

Strešni sušilec z dvema močnima motorjema sledi računalniško vodenemu obrisu vozila in tako doseže zelo dober sušilni rezultat. Z dodatno preusmeritvijo zračnih tokov lahko le-te preusmerimo za +/- 30° in tako dosežemo izvrstne sušilne učinke pri transportnih vozilih in navpičnih zadnjih stranicah.

Galerija slik

Multimedija