Nova generacija pralnih sistemov CADIS

 

Z našimi modeli CADIS vam nudimo zmogljivega partnerja naslednje generacije. Izberite po meri prilagojeno rešitev za svojo lokacijo med tremi oblikovalskimi linijami in obsežnimi možnostmi opreme. CADIS je bil zasnovan glede na vaše posebne zahteve na področju bencinskih črpalk, pralnih centrov in v osnovni različici tudi za servisna podjetja. Impresivna izkušnja pranja in sodoben, brezčasen dizajn bosta navdušila vaše stranke. Hkrati deluje z najnižjimi možnimi emisijami hrupa in visoko prepustnostjo. (Nizke emisije, visoke zmogljivosti). Pameten in kompakten s popolno zmogljivostjo pranja. Zaradi kompaktnih zunanjih dimenzij in velike pralne širine za SUV-je zaželen model na trgu. Zagotavljamo vam nizke stroške, največji dobiček in zanesljivost.

CADIS z novo linijo STRIPE

Linija Stripe pralnega sistema CADIS ponuja popolnoma privlačen dizajn tudi v osnovni konfiguraciji. Dinamika omogoča, da se črtam poda individualna izbira barv. Razporeditev piktogramov in pozicijskih luči se prilagodi vašim zahtevam. Desno ali levo? 5, 6 ali 8 piktogramov? Imate izbiro!

CADIS z novo linijo BLADE

Oblikovna linija BLADE pralnega sistema CADIS je značilnost Christ Wash sistemov z visoko prepoznavno vrednostjo. Pozicioniranje vozila je zaradi dvostranskega barvnega zaslona VISUS kot otroška igra.

Poseben razred za vidljivost vaše avtopralnice

Osvetljen BLADE se predstavlja kot najprimernejši za najboljšo vidljivost vaše avtopralnice. Pralni sistem CADIS skupaj z osvetljenimi cevmi za vodenje koles RGB doseže največjo pozornost kupcev. Učinke RGB oddaje lahko barvno prilagodite svojemu okusu in ustreznemu okolju.

Premium kakovost

CADIS je izdelan iz visokokakovostnega materiala. Zaradi elegantnega in diskretnega videza zagotavlja privlačno obliko stroja. CADIS je opremljen z optimalnim podaljškom za zaporedje programov: vožnja naprej je osredotočena na pranje vozila, povratna vožnja pa je odgovorna za sušenje. Zahvaljujoč odlični Christ Wash pralni krtači Optiflex je pralni sistem CADIS opremljen za nežno pranje vozil z optimalnim zaznavanjem konture.

Galerija slik

Multimedija

Načrt inštalacije