True Touchless – brez kompromisov

Pri razvoju visokotlačne pralne naprave AQUATUS je bilo že od vsega začetka jasno: ni kompromisov! Tudi naprava brez ščetk mora muditi običajno kvaliteto Chist-Wash sistemov.

Kombinirani kemijski oziroma visokotlačni steber se lahko spusti do 30 cm nad višino tal in tako doseže tudi odbijače nizkih vozil. S posebno sestavo več kemijskih načinov, ki so vodeno napršeni po obrisu vozila, se uspešno odstrani tudi trdovratna umazanija.

Sledeče visokotlačno pranje enako sledi obrisu vozila, medtem ko nihajoče stranske puše uspešno čistijo okna, pragove in kolesa. Celo nakladne ploščadi pick-upov so brez težav očiščene.

Po Christ – tehnologiji sledi vsakemu pranju avtomobila obsežno sušenje. Pri tem AQUATUS svojim sestrskim napravam ni v zaostanku, nihajni sušilec in učinkovito stransko sušenje s 14 KW skrbita za suha vozila in zadovoljstvo strank.

Ciljne skupine so dežele z visokim deležem strank brez dotika, pa tudi obrati, ki so usmerjeni v tekmovalnost.

Večstopenjsko kemijsko naročilo

Pri večstopenjskem postopku se izmenjavata kemijsko naročilo in visokotlačno pranje in tako je dosežena ekstremno visoka čistoča. S točno izračunanim časom delovanja se doseže optimalno razmerje med visokotlačnim in kemijskim delovanjem. Dve kemijski sestavini sta obstoječi, tretja je opcijska.

Obrisu sledeči visoki tlak

Enkratni visokotlačni sistem z nihajočim in prilagodljivim visokim tlakom glede na obliko vozila. S pomočjo svetlobnega žarka se določi distanca od vozila, le-ta ustvari konstantno isti pritisk vode na lak. S tem je ustvarjen optimalni rezultat idealnih potrošnih vrednosti. Ta značilnost je serijsko ohranjena.

Nihajoči stranski pritisk

Poleg oblikam sledljivemu strešnemu visokemu tlaku skrbi tudi stranski visoki tlak za potrebno čiščenje na straneh in pragovih. Z 8 pušami in 80 l/min je sistem primerljiv z Vitesse – opcijo, je pa že vključen v standard.

Spuščajoči strešni sušilec

Že 15 let uspešno v pogonu in nenehno posodobljen. Strešno pihalo dosega naklon do 140° in tako brez težav sledi tako športnim, kot tudi kombiniranim oblikam vozil. Pihala z močjo 2 x 3 KW skrbijo za potrebno moč.

Galerija slik

Multimedija