Linija proizvodov Universal

Naša linija kemičnih izdelkov Universal je primerna za pralnice in samopostrežna pralna mesta, kjer so v ospredju obratovalni stroški. Preverjene recepture in visokokakovostne surovine so prilagojene njihovim zahtevam in se odlikujej po varčni porabi ob dobri učinkovitosti. Posamezni kemični poizvodi zagotavljajo ugodno in kakovostno pranje.

SUPER FOAM

Aktivna pena Universal

SUPER FOAM (U) tvori izdatno peno s finimi porami. Z mehčalnim učinkom pripravi aktivna pena vozilo na glavno pranje. S prijetnim cvetličnim vonjem vpliva izžarevajoča svežina pozitivno na strankino doživetje pranja.

INTENSIVE WASH

Aktivni šampon Universal

Ta šampon za krtače in tekstil čisti vozilo temeljito in pri tem pomaga ohranjati pralni material čist. Z INTENSIVE WASH (U) pripravimo vozilo na sušenje, saj so uporabljeni samo tenzidi, ki jih vosek dobro prenaša. Svež vonj poveča atraktivnost vaše pralnice.

ACTIVE DRY

Sijajni sušilec Universal

Ta dodatek za sušenje se odlikuje po hitri tvorbi vodoodbojnega filma, lesku in privlačnem rezultatu sušenja. Zaradi ciljne formulacije je razen tega varčen pri porabi. ACTIVE DRY (P) lahko uporabljamo v vseh pralnicah ter tudi na samopostrežnih pralnih mestih.

FOAM WAX

Vosek v peni Universal

FOAM WAX (U) nudi lep sijaj in dobro zaščito površine vozila. Z uporabo različnih negovalnih sestavin pridobi lak z nanosom voska v peni opazen sijaj. Pri uporabi razpršilnih šob za vosek v peni doživi stranka nanos voska kot negovalno peno.