Servis in vzdrževanje

Servisna centrala 

Tehnika, ki jo zastopamo, je osnova za vaš uspešen posel na področju avtopralnic. Odlikujejo nas inovacije, všečen dizajn in robustna izdelava, ki skrbijo za perfekten rezultat pranja in sušenja.

Struktura naše servisne službe se orientira po vaših potrebah kot upravljavcu in lastniku pralnice. Nič ni pomembnejše kot to, da nastale okvare odpravimo hitro, kompetentno in cenovno ugodno. Z našim centralnim servisnim centrom v matičnem podjetju smo za vas zmeraj osebno dosegljivi.

98 % težav lahko odpravimo z nadomestnimi deli, ki jih pripeljemo s servisnim vozilom, že ob prvem obisku. Hitrost je naša prednost!

Nadomestni deli

Hitro oskrbo z nadomestnimi deli in deli, ki se hitreje obrabijo zagotavljamo v službi za rezervne dele ter s sodelovanjem vseh pristojnih oddelkov in instanc.

Če se pojavijo težave in potrebujete rezervne dele za vašo avtopralnico, nas pokličite in naša ekipa strokovno usposobljenih in redno šolanih serviserjev bo hitro in zanesljivo poskrbela za vas.

Modernizacija pralnice

Dodana vrednost za vaš pralni center! Privoščite vaši pralnici prenovo, kajti svež videz prinaša več uspeha. Pri modernizaciji pralnic se upravitelji običajno odločajo za tehnično modernizacijo, videz pa ponavadi ostane enak. Včasih vedno intenzivnejše konkurence postaja zmeraj bolj pomembno, da se na tržišču avtopralnic optimalno plasiramo, kajti zahteve strank so zmeraj večje.

Izgled oblikuje prvi vtis potencialne stranke in izzove splošno odločitev o tem, ali bo zapeljala v pralnico. Poleg tehničnih modernizacij pralnic vseh proizvajalcev nudimo tudi možnost vizualne modernizacije – torej profesionalno prenovo vaše pralnice.

Prednosti optične predelave:
– nov, atraktiven videz poveča zaupanje v tehniko,
– privlačen izgled je učinkovita reklama ter
povečanje prihodka zaradi boljšega videza.