Linija proizvodov Professional

Naša linija kemičnih izdelkov Professional je primerna za pralnice in samopostrežna pralna mesta, ki zahtevajo visoko kakovost. Preverjene recepture in visokokakovostne surovine so prilagojene njihovim zahtevam in se odlikujej po varčni porabi ob najvišji učinkovitosti. Posamezni kemični proizvodi poskrbijo s prijetno svežino in privlačnim pralnim in sušilnim rezultatom za pozitiven odziv strank na pralnico.

SUPER FOAM

Aktivna pena Proffesional

Ta mlečna pena s finimi porami zanesljivo zmehča tudi najtrdovratnejšo umazanijo. Prijeten sadni vonj pričara stranki tudi pri najnižjih koncentracijah prijetno vzdušje. Z varčno porabo SUPER FOAM (P) občutno prekosi zmogljivosti običajnih tovrstnih produktov.

INTENSIVE WASH

Aktivni šampon Professional

Šampon za pranje s krtačami in tekstilom za nežno čiščenje vozila. INTENSIVE WASH (P) ustvari fin drseč film med materialom, s katerim peremo, in površino vozila, razprši umazanijo, prepreči ponovno posivenje, ohrani pralni material čist in pripravi vozilo na sušenje.

ACTIVE DRY

Sijajni sušilec Professional

Ta visokokakovosten in koncentriran sušilec se odlikuje po hitri tvorbi vodoodbojnega filma, visokem sijaju na laku in učinkovitem rezultatu sušenja. Zaradi visoke koncentracije surovin je varčen pri porabi. ACTIVE DRY (P) lahko uporabljamo v vseh pralnicah.

PROTECT WAX

Sijajni zaščitni vosek Professional

PROTECT WAX (P) povzroči spontano, velikopovršinsko tvorbo vodoodbojnega filma z visokim sijajem in kakovostno zaščito. Z uporabo različnih negovalnih sestavin optimalno pripravimo lak na sledeče sušenje. Vozilo dobi dolgotrajen lesk in zaščito.

FOAM WAX

Vosek v peni Professional

Ta vosek v obliki pene lahko uporabljamo v pralnicah z napeljavo za vosek v peni. Ob nanašanju lahko peneč vosek tudi vidimo. FOAM WAX (P) pripravi lak na sledeče sušenje, nudi privlačen sijaj in dolgotrajno zaščito laka.

CHASSIS WAX

Zaščitni vosek za podvozje

CHASSIS WAX kot zaščitni vosek zanesljivo ščiti podvozje vozila pred korozijskimi vplivi kot so sol, umazanija in kisla voda. Uporaba tega kakovostnega izdelka je priporočljiva v avtomatskih pralnicah kot dopolnilo pralnega programa po pranju podvozja.