Linija čistil Premium

Našo Premium – kemično linijo priporočamo za najvišje zahteve v pralnem poslu. Nove visokokakovostne recepture, ki jih razvija naš raziskovalni oddelek, so perfektno prilagojene zahtevam modernih pralnih centrov. Odlikujejo se po posebej varčni porabi ob najvišji učinkovitosti in s tem optimirajo stroške posameznega pranja. Posamezni kemični proizvodi poskrbijo z maksimalno močjo za bleščeč rezultat pranja.

TWIN FOAM

Twin Foam

Inovativen hibridni produkt: na eni strani proizvaja peno s finimi porami, na drugi strani ga lahko uporabimo kot šampon za krtače. TWIN FOAM je posebej priporočljiv za pralnice z opremo Vitesse- ali Protect-Shine-Xpress.

SUNRISE FOAM

Intenzivna dišeča pena Premium

To visoko koncentrirano in močno penečo se dišečo peno še posebej priporočamo za samopostrežne pralnice z XXL-suličastim nastavkom za peno kot tudi za pralnice s šobami s pahljačastimi curkom ali penečo steno (šobe od zgoraj pršijo peno navpično na vozilo). SUNRISE FOAM poskrbi pri strankah pralnice za intenzivno peneče doživetje.

FOAM REX

Premium pena za insekte

Ta inovacija v segmentu pen združuje dve funkciji v enem produktu: FOAM REX ustvari peno s finimi porami in deluje s posebno formulo istočasno kot učinkovit odstranjevalec insektov. Peno za insekte lahko ciljno ponujate z našimi reklamnimi materiali  kot sezonsko akcijsko pranje.

BLASTER

Vodoodbojen šampon Premium

High-Level-Shampoo s formulo za nego laka za peneče se visokosijajno čiščenje vozila. BLASTER deluje vodoodbojno in s tem povzroči, da se dežne kaplje odbijajo od površine vozila. Sledeč čas sušenja vozila se optimira. BLASTER se lahko poleg tega uporablja kot peneča se politura.

FOAM GLOSS

Sijajna politura v obliki pene

FOAM GLOSS je sijajna politura v obliki pene, ki je bila razvita za uporabo v politurnih pršilcih. Po nanosu politure tekstilni elementi vmasirajo produkt po laku. Tako se lak očisti, obenem pa se optimira njegov sijaj.

CHRISTAL GLOSS

Nano sijajni vosek

Posebni vosek – hibridni produkt z nano-efektom CHRISTAL GLOSS se lahko nanaša s polirno pršilno napravo in nato s tekstilnimi elementi vmasira ali alternativno kot posebni vosek na oboku za zaščito. Vozilo se s tem dolgotrajno zaščiti.

PROTECT – SHINE

Nano sijajna politura

Visokosijajna politura z molekularnim nano-efektom in varčno porabo. Vodotopni polimer se nalaga na površini laka in se napne preko prask in nepravilnosti in jih zatesni (repair-učinek). PROTECT SHINE lahko z našimi reklamnimi sredstvi učinkovito tržite kot premium zaščito laka.

– 1 –

Pod zunanjimi vplivi se lahk na vozilih obrabi. Sijaj se zmanjša.

– 2 –

PROTECT-SHINE se vmasira in napne preko nepravilnosti.

– 3 –

Pri rednem nanašanju postaja zaščitna plast zmeraj debelejša.

– 4 –

Lak na vozilu postaja vedno gladkejši in zasije v novem Premium-sijaju.

PREMIUM DRY

Sijajni sušilec Premium

Dodatek za sušenje na visoki ravni, ki se odlikuje z varčno porabo, velikoploskovno in hitro tvorbo vodoodbojnega filma kot tudi z odličnim rezultatom sušenja. PREMIUM DRY nudi dolgotrajen, vodoodbojni učinek s sijajnim efektom in jasen pogled skozi vetrobransko steklo in stranske šipe.

ALPINE WAX

2 v 1 zaščitni vosek Premium

2 v 1 zaščitni vosek Premium, ki ga je mogoče nanesti kot vosek v peni ali v spreju (hladno/toplo). ALPINE WAX poskrbi z zaščitno formulo za lak za maksimalno sijajen premaz z dolgotrajnim, vodoodbojnim učinkom. Naša reklamna sredstva posredujejo sporočilo „Ohranjanje vrednosti vozila“.