Predpralna sredstva

FLY – REX

Odstranjevalec insektov

FLY-REX je močno alkalno predčistilo s poudarkom na odstranjevanju insektov. Zaradi močno učinkovite formule pa je istočasno uporaben tudi kot alkalen čistilec platišč. Zaradi svojega svežega vonja po limonah je zanimiv tudi za samopostrežna pralna mesta.

RAPTOR

Alkalno močno predpralno sredstvo

RAPTOR je posebej zmogljivo in peneče se predpralno sredstvo, ki je uporabno na različnih področjih. Tako ga lahko uporabimo kot predpralno sredstvo, kot odstranjevalca insektov, kot alkalno čistilo za platišča ter v šobah za peno (npr. v ekspresnih napravah).

RIM – REX

Kislo čistilo za platišča

RIM-REX je močno kislo čistilo za platišča, ki odstrani sveže sledi zavor in mineralno umazanijo ter daje platišču poln sijaj. Zaradi njegove inovativne kislinske recepture se aluminijasta platišča predočistijo bolj nežno kot pri običajnih čistilih z npr. žvepleno ali fluorovodikovo kislino.

RIM – REX Xtreme

Močno kislo čistilo za platišča

RIM-REX XTREME je zmogljivo kislo čistilo za platišča, ki ga uporabljamo pri močno umazanih platiščih za odstranjevanje sledi zavor in mineralne umazanije. Zaradi intenzivne formule na osnovi solne kisline svetujemo, da ga uporablja samo ustrezno šolano osebje, ki je usposobljeno za predpranje.

CAIMAN

Posebno alkalno predpralno sredstvo

CAIMAN je zmogljivo multifunkcijsko alkalno predpralno sredstvo, ki je uporabno na različnih področjih. Tako ga lahko v pralnicah uporabimo kot osnovno in ugodno predpralno sredstvo, kot odstranjevalca insektov kot tudi kot alkalno čistilo za platišča.

ALLIGATOR

Posebno alkalno predpralno sredstvo

ALLIGATOR je posebej zmogljivo in peneče se alkalno predpralno sredstvo, ki je uporabno na različnih področjih. Tako ga lahko uporabimo kot predpralno sredstvo, kot odstranjevalca insektov, kot alkalno čistilo za platišča ter v šobah za peno (npr. v ekspresnih napravah).

VARAN

Alkalno predpralno sredstvo (HD)

VARAN je močno alkalno predpralno sredstvo, ki ga zaradi svoje sposobnosti tvorjenja pene še posebej priporočamo za uporabo v visokotlačnih napravah kot tudi na samopostrežnih pralnih mestih na visokotlačnem pršilniku s suličastim nastavkom in pralni krtači. Njegova posebna formula odstrani tudi močno umazanijo.

VENATOR

Posebno alkalno predpralno sredstvo (HD)

VENATOR je posebej zmogljivo in peneče se alkalno predpralno sredstvo z visoko sposobnostjo raztapljanja maščob. Priporočamo ga za uporabo v visokotlačnih napravah, na pralnih mestih na visokotlačnem pršilniku s suličastim nastavkom in na pralni krtači ter pri detailingu vozil. Njegova posebna formula odstrani tudi ekstremno umazanijo.

POWER POWDER

Posebno čistilo v prahu

Za samopostrežna pralna mesta s prašnim mlinom kot dozirno napravo za čistila za visokotlačni pršilnik s suličastim nastavkom priporočamo POWER POWDER kot zmogljivo čistilo v prahu. Prašni granulat je delno topen v topli vodi prašnega mlina, tako da pri visokotlačnem čiščenju dosežemo tako zaželjen bleščeč efekt.