Portalna avtopralnica LEANUS  “Zanesljivost za nizko ceno!”

Prava »Christ« – ampak ugodnejša! Tudi pri ugodnih začetnih portalnih pralnicah LEANUS ne delamo nobenih kompromisov pri vgradnji kvalitetnih delov. Komponente se izdelujejo v Evropi in pralnico zmontiramo 100% enako kvalitetno kot vse ostale Chris pralnice. Pri LEANUS ni najti nobenih cenenih komponent in ni varčevanja na napačnih koncih! V nasprotju s tem je stvarno reducirana in temeljno solidna naprava. Vsaka portalna avtopralnice Leanus je izdelana od evropskih sodelavcev Chris po običajnih standardih kvalitete, ugodno ceno dosežemo z visoko standardizacijo in opustitvijo najnovejše tehnologije. Tako je napravo lažje instalirati tudi na lokacijah, kjer ni za vogalom servisnega tehnika. V osnovnih modelih so že vključeni porabljen in sveži dovod vode, zaščita suhega teka, zaščita nagiba, kakor tudi vhodne LED svetilke. Oskrbna in visokotlačna stiskalnica sta vgrajeni v napravo in tako omogočata opustitev tehničnega prostora in hitro montažo ter zagon. LEANUS je orientirana na stranke, ki želijo preprosto pranje za nizko ceno.

Spominska navigacija

Pri pranju s ščetkami se preko krovnega valja ujame in shrani precizni obris vozila. Pri sledečem sušilnem koraku sledi krovni valj natančno shranjenemu obrisu vozila. Če se vozilo vmes premakne, zanesljivo onemogoča varnostni svetlobni žarek kakršnokoli poškodbo na vozilu.

Preprosto in učinkovito

Kot vhodni model polagamo pri tej napravi veliko vrednost preprosti instalaciji in popravilu, tudi če v bližini ni strokovnega osebja. Glede na to, da je vgrajena normalna oskrbna napeljava in visokotlačna tlačilka, ni potrebe po kompliciranih dodatnih napeljavah.

Privlačen izgled

Tudi ugodna portalna pralnica naj dobro izgleda in nizka cena naj ne opravičuje nepremišljenega dizajna. LEANUS nudi v standardu privlačen izgled v modri in oranžni barvi, kot opcija pa so možne tudi vse barve s palete Chris Wash sistema. Seveda je pralnica v končni fazi kompletno »oblečena«.

Galerija slik

Multimedija

Načrt inštalacije