Linija produktov Heavy Duty

TRUCK PRECLEAN

Čistilo za predpranje gospodarskih vozil

 

TRUCK PRECLEAN je alkalno specialno čistilo za predpranje vozil v pralnicah za gospodarska vozila. Nanaša se z v pralnici za ta namen predvideno razpršilno napravo. Umazanija, ki se na ta način zmehča, se pri sledečem pranju s krtačami lažje spere.

TRUCK WASH

Aktivni šampon za gospodarska vozila

 

TRUCK WASH je poseben šampon za krtače, ki je bil razvit posebej za temeljito čiščenje vozil v pralnicah za gospodarska vozila. Ta produkt pomaga ohranjati pralni material čist. S tem šamponom pripravimo vozilo na splakovanje z dodatkom za sušenje gospodarskih vozil.

TRUCK DRY

Sijajni sušilec za gospodarska vozila

 

Posebni sušilec z efektom odtekanja za pralnice za gospodarska in tirna vozila, ki niso opremljene s puhalnikom zraka. Produkt se nanese preko naprave za splakovanje , ki je nameščena v pralnici. Ob uporabi sušilca TRUCK DRY vodni film odteče brez madežev.

TRAM PRECLEAN

Predpralno sredstvo za tirna vozila

 

TRAM PRECLEAN je močno kislo specialno čistilo za predpranje tirnih vozil. Nanaša se z v pralnici za ta namen predvideno razpršilno napravo. Mineralna umazanija, ki se na ta način zmehča (nastane npr. z obrabo voznih vodov), se pri sledečem pranju s krtačami lažje spere.

TRAM WASH

Aktivni šampon za tirna vozila

 

TRAM WASH je močno alkalen specialni šampon za krtače, ki smo ga razvili za temeljito čiščenje tirnih vozil. V pralnici za vlake/tramvaje šampon dodamo direktno v fazi pranja s krtačami ali ga nanesemo pred glavnim pranjem preko naprave za kemično predpranje.