Heavy Duty

Heavy Duty ” TRUCK PRECLEAN “

Čistilo ” Heavy Duty ” za predpranje gospodarskih vozil

 

TRUCK PRECLEAN je alkalno specialno čistilo za predpranje vozil v pralnicah za gospodarska vozila. Nanaša se z v pralnici za ta namen predvideno razpršilno napravo. Umazanija, ki se na ta način zmehča, se pri sledečem pranju s krtačami lažje spere.

TRUCK WASH

Aktivni šampon za gospodarska vozila

 

TRUCK WASH je poseben šampon za krtače, ki je bil razvit posebej za temeljito čiščenje vozil v pralnicah za gospodarska vozila. Ta produkt pomaga ohranjati pralni material čist. S tem šamponom pripravimo vozilo na splakovanje z dodatkom za sušenje gospodarskih vozil.

TRUCK DRY

Sijajni sušilec za gospodarska vozila

 

Posebni sušilec z efektom odtekanja za pralnice za gospodarska in tirna vozila, ki niso opremljene s puhalnikom zraka. Produkt se nanese preko naprave za splakovanje , ki je nameščena v pralnici. Ob uporabi sušilca TRUCK DRY vodni film odteče brez madežev.

TRAM PRECLEAN

Predpralno sredstvo za tirna vozila

 

TRAM PRECLEAN je močno kislo specialno čistilo za predpranje tirnih vozil. Nanaša se z v pralnici za ta namen predvideno razpršilno napravo. Mineralna umazanija, ki se na ta način zmehča (nastane npr. z obrabo voznih vodov), se pri sledečem pranju s krtačami lažje spere.

TRAM WASH

Aktivni šampon za tirna vozila

 

TRAM WASH je močno alkalen specialni šampon za krtače, ki smo ga razvili za temeljito čiščenje tirnih vozil. V pralnici za vlake/tramvaje šampon dodamo direktno v fazi pranja s krtačami ali ga nanesemo pred glavnim pranjem preko naprave za kemično predpranje.

 

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte na tel. številko 02 480 33 00 ali pa nam kar direktno pišite na naš kontaktni obrazec.