COMPACT

COMPACT – cenovno ugoden sistem pralnega prostora za majhne lokacije

COMPACT nudi možnost prostostoječe namestitve brez strešnega prekrivanja.

COMPACT je opremljen za oskrbo do treh pralnih prostorov. S sestavljivo izgradnjo je možno tudi brez jeklene konstrukcije realizirati polnovredni samopostrežni pralni prostor. Compact je priporočljiv posebej za lokacije s pomanjkljivimi samopostrežnimi prostorskimi pralnimi zmožnostmi. Ta lastnost ga dela zanimivega kot dopolnilni izdelek na portalnih pralnih napravah in pralnih stezah. Takšni kombinirani pralni centri profitirajo od naraščajočega števila menjajočih pranj (v toplih mesecih samopostrežne pralne stranke, pozimi strojne pralne stranke). S pralno-prostornim sistemom COMPACT lahko npr. avto-hiše ali vulkanizerstva z razpoložljivim preostalim prostorom dopolnijo svoje usluge z razširjeno ujemajočo ponudbo. Smiselna dodatna oprema: prostostoječe varovalne stene pred škropljenjem pri COMPACT-u brez jeklene konstrukcije.

COMPACT- zabojnik

COMPACT-kontejner sestavljen iz dveh polovic se opremi z ovrednoteno Christ-oskrbno tehniko za najboljše pralne rezultate pri optimiranih upravnih stroških. Kot pri velikih pralnicah je lahko tudi COMPACT opremljen z vsemi oskrbnimi komponentami za popolno paleto pralnega programa (od predpranja do sijočega splakovanja z osmozno vodo).

Integracija v obstoječo jekleno konstrukcijo

Zaradi posebne izgradnje je možno COMPACT-kontejner integrirati tudi v pralni prostor drugih izdelovalcev, ki je na trgu skromneje ovrednoten.

Multimedija