Compact

COMPACT – cenovno ugoden sistem pralnega prostora za majhne lokacije

COMPACT nudi možnost prostostoječe namestitve brez strešnega prekrivanja.

Opremljen za oskrbo do treh pralnih prostorov. S sestavljivo izgradnjo je možno tudi brez jeklene konstrukcije realizirati polnovredni samopostrežni pralni prostor. Compact je priporočljiv posebej za lokacije s pomanjkljivimi samopostrežnimi prostorskimi pralnimi zmožnostmi. Ta lastnost ga dela zanimivega kot dopolnilni izdelek na portalnih pralnih napravah in pralnih stezah. Takšni kombinirani pralni centri profitirajo od naraščajočega števila menjajočih pranj (v toplih mesecih samopostrežne pralne stranke, pozimi strojne pralne stranke). S pralno-prostornim sistemom lahko npr. avto-hiše ali vulkanizerstva z razpoložljivim preostalim prostorom dopolnijo svoje usluge z razširjeno ujemajočo ponudbo. Smiselna dodatna oprema: prostostoječe varovalne stene pred škropljenjem brez jeklene konstrukcije.

COMPACT- zabojnik

Kontejner je sestavljen iz dveh polovic se opremi z ovrednoteno Christ-oskrbno tehniko za najboljše pralne rezultate pri optimiranih upravnih stroških. Kot pri velikih pralnicah je lahko tudi opremljen z vsemi oskrbnimi komponentami za popolno paleto pralnega programa (od predpranja do sijočega splakovanja z osmozno vodo).

Integracija v obstoječo jekleno konstrukcijo

Zaradi posebne izgradnje je možno COMPACT-kontejner integrirati tudi v pralni prostor drugih izdelovalcev, ki je na trgu skromneje ovrednoten.

Multimedija

Kontakt

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte na tel. številko 02 480 33 00 ali pa nam kar direktno pišite na naš kontaktni obrazec.