Čistilni produkti

STATION CLEAN

Čistilo za bencinske črpalke

 

STATION CLEAN je močno alkalno čistilo posebej za bencinske črpalke in druge obrate z mazivi. Njegova posebna formula je namenjena učinkovitemu odstranjevanju dizelskih in bencinskih ostankov na avtomatih za točenje in voziščih.

GARAGE CLEAN

Čistilo za delavnice

 

GARAGE CLEAN je alkalično specialno čistilo za uporabo v delavnicah, tehničnih prostorih in delovnih halah. Zaradi njegove kombinacije visoke moči topljenja maščob in čistila v obliki pene je to idealno večnamensko čistilo za mastno in oljnato onesnaženje v delavnicah.

MACHINE CLEAN

Čistilo za hale in naprave

 

Kislo specialno čistilo MACHINE CLEAN lahko uporabimo za osnovno in vzdrževalno čiščenje pralnice. Razen tega je ta proizvod uporaben tudi kot čistilo za hale. Učinkovito ostanjuje usedline umazanije, ki so nastale pri pranju, kot tudi apnenčaste obloge.

STAINLESS CLEAN

Specialno čistilo za legirano jeklo

 

STAINLESS CLEAN je specialno čistilo za komponente iz legiranega jekla brez prevleke. Čistilo odstranjuje močno onesnaženje, apnenčaste obloge in površinsko korozijo (korozija v začetnem stadiju/rjasti pigmenti, ki jih npr. povzročijo kloridi) in vzpostavi zaščitni pasivirni sloj.

NEUTRAL CLEAN

Nevtralno čistilo

 

NEUTRAL CLEAN je specialno čistilo za čiščenje pralnic. To čistilo smo zasnovali pH-nevtralno, zato ščiti material in deluje antikorzijsko. Zanesljivo čisti kovinske, plastične in lakirane površine v pralnicah.

CARAVAN CLEAN

Čistilo za karavane in čolne

 

CARAVAN CLEAN je zelo koncentrirano specialno čistilo, ki je razvito za točkovno čiščenje oz. čiščenje po delih v prikolicah/karavanih, avtodomih in čolnih. Zaradi njegove posebne formule ga lahko uporabljamo tudi kot odstranjevalca insektov.