C5400 SOA ” Prevozno pranje, polstacionarno pranje, premično pranje za tirna vozila “

Pralnica za vlake TRAINWASH C5400 SOA omogoča pranje vlakov brez odjemnika toka polstacionarno ali tudi s premičnim pranjem. Vozilo se namesti pred oz. za pralnico za pranje frontalnega dela ali zadka in pelje skozi pralnico z lastnim pogonom za pranje stranskih ploskev. Pranje strehe je možno po želji.

Dodatki C5400 SOA

Kot nadgradnjo osnovnega modela lahko vgradimo valje za spojlerje kot tudi valje za strešne poševnine za spodnji stranski del vlaka proti doplačilu.

Krmiljenje C5400 SOA

Naše naprave so standardno opremljene z SPS-krmilnikom. Z inteligentnim merjenjem prehoda vozila skrbijo stranski valji za enakomeren in temeljit rezultat pranja.

Značilnosti

Ta zasnova pralnice je lahko postavljena tako v pralni hali kot na prostem. Konstrukcija okvirja naprave TRAINWASH C5400 SOA je standardno v RAL 9007 sivem aluminiju s prašnim premazom.

Značilnosti – stacionarno pranje

  • Vsa pralna območja možna
  • Srednje dolg do dolg čas pranja glede na dolžino vozila in potek pranja
  • Potrebna je primerno dolga pralna hala / pralna plošča

Značilnosti – polstacionarno pranje

  • Vsa pralna območja možna
  • Kratek do srednje dolg čas pranja glede na dolžino vozila in potek pranja
  • Kratka pralna hala / pralna plošča možna

Fleksibilnost C5400 SOA

Christ se med drugim odlikuje tudi po tem, da najdejo naši inženirji rešitve tudi za redke in težke načine uporabe. Kot je vidno na desni fotografiji, smo izdelali pralnico za vlake za enotirno železnico. V principu je bil izziv v tem, da ima tirna greda čisto drugačno zgradbo, kar je bilo potrebno upoštevati pri dimenzijah in poteku gibanja tehnike pralnice.

Konstrukcije C5400 SOA

Pri projektu se je pojavil še drug izziv, ker pelje proga po opornih stebrih in so vagoni na spodnji strani močno ukrivljeni. Zaradi tega je še posebej spodnji del vlaka veliko močneje obremenjen kot pri normalnih tipih vlakov in ga je potrebno zato intenzivno čistiti. Naši konstuktorji so zato razvili posebno verzijo čistilnega sistema za spojlerje, ki je dorasel tej nalogi. Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte na tel. številko 02 480 33 00 ali pa nam kar direktno pišite na naš kontaktni obrazec.