Bioclear ” Biološki vrhunski rezultat “

Bioclear reciklaža vode naslednje generacije izstopa z odlično kakovostjo porabne vode. Škodljive snovi se v bioreaktorju učinkovito razgradijo. Konstantno kroženje kot tudi prezračevanje porabne vode preprečuje neprijetne vonjave tehnične vode. Trdne snovi v porabni vodi se konstantno odvajajo. Tako se lahko odpovemo procesu povratnega pranja. Zmogljivost naprave za reciklažo je tako vseskozi zagotovljena. Tudi Christ-BIOCLEAR je s strani Nemškega inštituta za gradbeno tehniko (DIBt Berlin) dovoljena skladno z gradbeno zakonodajo.

Posebnosti

Vsebnost soli se nenehno meri, da se prepreči nastajanje madežev. Po potrebi se avtomatsko doda sveža voda. Z bioreaktorjem lahko predelamo tudi odpadne vode z mineralnimi olji. Moderno SPS-krmiljenje naslednje generacije nudi možnost upravljanja in kontrole naprave preko interneta: BIOCLEAR lahko povežemo v C-IS in polno uporabimo njegove funkcije za delovanje na daljavo. Končno omogoča ohišje v atraktivnem izgledu namestitev direktno v pralno halo. Tako lahko aktivno oglašujemo ekološko tehniko za pripravo vode.

 

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte na tel. številko 02 480 33 00 ali pa nam kar direktno pišite na naš kontaktni obrazec.