Portalna avtopralnica ALPHA  – Najnovejši član skupine Christ Wash!

Z novo ALPHA želimo zadovoljiti vaše potrebe po pralnih centrih in bencinskih servisih. Naj vas in vaše stranke navdihuje sodoben in brezčasen dizajn. ALPHA deluje z nizkimi emisijami hrupa in ga je zato mogoče uporabiti kjer koli.

Zmogljivost pranja je posledica velike pretočnosti in s kratkim čakalnim časom poveča zadovoljstvo vaših strank. Zaradi zmanjšane porabe energije in vode je okolju prijazen. Naši predelovalni obrati lahko ta učinek podpirajo. Nizki stroški porabe in vzdrževanja vam omogočajo največji dobiček. Modularni princip vam omogoča natančno prilagajanje vašim lokacijskim zahtevam. Naj vam sveti ALFA.

BLADE kot oblikovalska značilnost. Dinamični. Brezčasni.

Z novim dizajnom Christ Wash Systems predstavlja prepoznaven videz. Z dinamičnimi, brezčasnimi, visokozmogljivimi in zmanjšanimi oblikovnimi lastnostmi zasnova ALPHA odraža zmogljivost stroja.

Hitrejši. Tišji. Z več moči.

Nov sušilni sistem, optimiziran za pretok, s priljubljenim strešnim ventilatorjem XL. Koncept sušenja SILENT deluje 15% učinkoviteje in je slišno tišji od predhodnika. Prilagojena višina sušenja bočnega sušilca je bila posebej zasnovana za kombije in športna terenska vozila. Strešni ventilator ima razširjeno območje vrtljivosti do 2 x 60 °.

TURBO DRY – Močno sušenje

TURBO Dry ima tri stopnje moči za učinkovito rabo energije. Stopnje učinkovitosti se samodejno razlikujejo glede na trajanje programa

Impresivna svetloba – Cevi za vodenje koles z osvetlitvijo RGB

Svetlobni učinki, ki ustrezajo poteku pralnega programa, pritegnejo največ pozornosti kupcev. So torej privlačen oglaševalski medij, ki avtopralnico jasno ločuje od konkurence. Te osvetljene cevi za vodenje koles imajo tudi vodilno funkcijo, ki voznika natančno vodi v avtopralnico in jim olajša vožnjo naravnost.

Moč iz vseh strani

Visokotlačno predhodno pranje po želji z 8 trdnimi šobami, ki sledijo konturam, ali s 4 ali 8 nihajnimi šobami v glavi portala.

WHEEL MASTER

Inteligenten sistem pranja koles

Inteligentni sistem za pranje koles je odgovor na vedno večjo raznolikost velikosti koles in platišč. S senzorskim sistemom zazna položaj in premer koles ter samodejno izbere ustrezen program pranja koles.

Poudarki:

– Najboljši rezultat pranja koles pri vseh velikostih koles
– 4D tehnologija s 3 delovnimi osmi in gibljivostjo
– Nadaljevanje preizkušenega sistema pranja koles
– Razširitev pesta je možna kot dodatna oprema

Vitesse Power

Vitesse Power je sestavljen iz aktivne pene s šobami ventilatorja in nihajočimi stranskimi visokimi pritiski. Z Vitesse Power lahko dosežete edinstven rezultat pranja z istočasno pranjem bobna in koles v istem prelivu pranja. To vodi do krajšega trajanja programa in približno 20% večjega zaslužka.

PROTECT SHINE Xpress

PROTECT SHINE Xpress je naš poseben program za lakiranje. Z redno uporabo bo vaša barva avtomobila dosegla največji sijaj. Videz visoke tehnologije, zahvaljujoč posebnemu ALUNOX-u. Spredaj in zadaj sta izdelana iz visokokakovostnega aluminija ALUNOX. ALUNOX s svojim elegantnim in prefinjenim videzom zagotavlja privlačno in privlačno obliko stroja. Prednosti ALUNOX-a v primerjavi z nerjavnim jeklom in običajnim aluminijem: brez prstnih odtisov na površini, največja odpornost proti koroziji in obrabi zaradi eloksiranja, enostavno čiščenje z običajnimi gospodinjskimi sredstvi – precejšen prihranek pri teži.

Nanos pene – Vedno je mogoče več!

Pena se hitro nanese po celotni širini vozila in je od zadaj osvetljena z LED lučmi. Pladenj za kapljanje preprečuje kapljanje in tako omogoča briljantne rezultate sušenja.

Poudarki:

– Nova izkušnja pranja za vaše stranke
– Uporaba pene po celotni širini vozila
– Hitro prelivanje brez izgube zmogljivosti
– Neobčutljiv na veter

Optimalen zajem konture

Z napravo ALPHA dosežete najvišjo stopnjo učinkovitosti čiščenja. Optimalno zaznavanje konture vam ponuja nizek in enakomeren kontaktni tlak za učinkovito čiščenje. 

Stranska obloga PREMIUM

Ima lastnost, da je neobčutljiv in enostaven za čiščenje. Zato je priporočljivo, da avtopralnico postavite na prostem (na voljo tudi brez stranskih oblog PREMIUM za ozke dvorane.

PREMIUM stranski ščitnik proti brizganju

Vrhunski stranski ščitnik za brizganje je izdelan iz trpežne plastike in ohranja stene vaše dvorane čistimi. Čiščenje je hitro in enostavno zaradi gladke površine.

BLADE PREMIUM

LED osvetlitev v ohišju BLADE prikazuje barve v skladu z našo barvno paleto Christ, moderne RGB animacije pa so prikazane na zaslonih VISUS na strani. Med pranjem avtomobila so tukaj prikazani pomembni nadzorni elementi ali zaporedja programov.

BLADE WASH VEGA

LED osvetlitev v ohišju BLADE prikazuje sodobne RGB animacije in tako pritegne veliko pozornosti. Med pranjem avtomobila so tukaj prikazani pomembni nadzorni elementi ali zasloni.

Galerija slik

Multimedija

Načrt inštalacije