ELESPROM INŽENIRING d.o.o.

Generalni uvoznik in ekskluzivni predstavnik podjetja OTTO CHRIST AG

Vaš partner za CHRIST pralne sisteme!

ELESPROM INŽENIRING d.o.o. je generalni uvoznik in ekskluzivni predstavnik podjetja za pralne sisteme OTTO CHRIST AG za Slovenijo, trge bivše Jugoslavije in JZ Evropo obenem pa vam ponuja tudi kvalitetne pralne krtače iz lastnega prozvodnega programa in z lastno blagovno znamko.

Matično podjetje ELESPROM INŽENIRING d.o.o. iz Maribora ima za svoje stranke in poslovne partnerje odprte dve poslovni enoti v Mariboru in Ljubljani prav tako pa širi svojo dejavnost na trge bivše Jugoslavije in JV Evrope.

V vseh poslovnih enotah in podjetjih v Sloveniji in drugod našim cenjenim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celoten asortima izdelkov in storitev programa pralnih sistemov.

Pralni sistemi

Podjetje se je specializiralo za področje celotne avtopralne tehnologije proizvajalca OTTO CHRIST AG iz Nemčije, nudenje celotnega inženiringa, projektiranje in svetovanje, dobava opreme in dodatne opreme vključno s čistili, montažo, servisiranjem in vzdrževanjem pralnih sistemov.

   

Zraven celotnega prodajnega programa, ki sega od portalnih avtopralnic, pralnih stez, pralnic za tramvaje in vlakovne kompozicije, pralnic za avtobuse in tovornjake, polirnih naprav, samopostrežnih avtopralnic in naprav za recikliranje odpadnih voda, vam razširjena mreža serviserjev zagotavlja hitro in uspešno pomoč. Pomagamo Vam telefonsko ali pa na mestu skozi našo pooblaščeno mrežo serviserjev.

Smo uporabniško orientirani | Stojimo za kvaliteto in storitvami | Iščemo inovacije in vidimo spremembe kot naše priložnosti | Uspešni smo zaradi naših sodelavcev | Gospodarimo z preudarkom in odgovornostjo.

Za zagotavljanje prihodnosti podjetja se trudimo dvigovati kvaliteto naših storitev in izdelkov. Osnova za to je preudarno ravnanje z viri in okoljem, prav tako pa bližnji odnos do naših strank in uporabnikov.

Proizvodnja krtač za avtomatske avtopralnice

Eden izmed najpomebnejših faktorjev za kvalitetno pranje vozila, s čim manšimi negativnimi posledicami na lakiranih površinah, so zagotovo krtače avtopralnega stroja. Iz teh razlogov smo se pred leti odločili za proizvodnjo nakvalitetnejših krtač za vse tipe omembe vrednih in v svetu priznanih avtopralnih strojev.

Krtače izdelujemo iz podlog lastne izdelave in vlaken nemškega proizvajalca HALL. Zašite so z dvojnim laksom ali na željo kupca tudi s kovinsko žico.

Tako naše avtopralne krtače predstavljajo sam vrh ponudbe na tem področju ob relativno nizki ceni.

V programu imamo tudi krtače, primerne za pranje avtomobilskih platišč.

Poleg krtač nudimo tudi montažo z vsem potrebnim priborom, optimalno nastavitvijo pritiskov ter stalno kontrolo po zamenjavi. To delo opravljajo naše visoko usposobljene servisne ekipe.
Na vsa dela in materiale dajemo garancijo, katera zajema samo izdelavo, kot tudi predpisano obrabo le teh. Prednost omenjenih krtač je v vlaknih, ki so tanjša od običajnih, lepše razcepljena in imajo enakomerno obrabo. Prav tako se proti koncu življenske dobe vlakna na najbolj obremenjeni delih ne gubajo in se ne vozlajo.

Vsi potrebni šivi so opravljeni visoko kvalitetno in pod stalnim strogim nadzorom.Našim kupcem nudimo velik izbor krtač iz zaloge, za več tipov avtopralnih strojev, z možnostjo izbire različnih barv.

V primeru potrebe in želje kupca, pa se izvedba lahko prilagodi njegovemu izboru in prav tako izvede v najkrajšem času. V naš prid govorijo dolgoletne izkušnje in večinski delež na tem področju v Sloveniji

Izbirate lahko med poljubnim številom barvnih kombinacij pralnih krtač za vašo avtomatsko pralnico.